Εργαζόμενο κορίτσι η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: «Έσπασε» το business look της με ρομαντική, λευκή μπλούζα (φωτό & βίντεο)

Επισκέφτηκε το γυμνάσιο Ciudad de Haro

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας βρέθηκε την Πέμπτη που μας πέρασε στην Haro, της Rioja με αφορμή την έναρξη του νέου έτους μαθημάτων επαγγελματικής κατάρτισης.

Η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε κάθε χρόνο επιλέγει μια διαφορετική περιοχή και έτσι φέτος επισκέφτηκε την πόλη της αυτόνομης κοινότητας, στη βόρεια Ισπανία.

 

 

 

 

Στις εγκαταστάσεις του γυμνασίου Ciudad de Haro  την υποδέχτηκαν, σύμφωνα με την Paris Match, νέοι και νέες που προετοιμάζονται για ένα ανώτερο δίπλωμα αμπελουργίας, ενώ παράλληλα στον χώρο γίνονται μαθήματα οινοτουρισμού.

Η μητέρα της πριγκίπισσας Λεονόρ και της πριγκίπισσας Ινφάντα Σοφίας επισκέφτηκε μάλιστα και μια τάξη, όπου εκείνη την ώρα οι μαθητές γευόταν σταφύλια.

Για την περίσταση η σύζυγος του Ισπανού μονάρχη επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι, συνδυασμένο με μια λευκή μπλούζα. Ήταν μια πιο ρομαντική εκδοχή, ενός κατα τα άλλα business look.

 

Η μπλούζα της είχα φουσκωτά μανίκια και σούρα στο τελείωμα, που έδεινε μια πιο κοριτσίστικη διάθεση στο outfit της. Είχε ολοκληρώσει το look της με χαμηλοτάκουνα τακούνια που είχαν έξω την φτέρνα 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ