Δολοφονία 39χρονου στο κέντρο της Αθήνας - Τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ μέσα σε καφετέρια (βίντεο)

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ πίσω από τη δολοφονία του 39χρονου...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση της αστυνομίας για τη δολοφονία που σημειώθηκε μέσα σε καφετέρια, το βράδυ της Κυριακής, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Θύμα της στυγερής δολοφονίας είναι ένας 39χρονος σεσημασμένος αλλοδαπός, αλβανικής υπηκοότητας σύμφωνα με την ΕΡΤ. O άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα από τέσσερις πυροβολισμούς στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, με 9αρι πιστόλι, ενώ βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο καφετέριας, στην οδό Λιοσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δράστες επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο, ενώ όπως αναφέρει το Mega ήταν δύο, με τον έναν να πυροβολεί τον 39χρονο με τουλάχιστον τρεις σφαίρες στο κεφάλι και μία στην κοιλιακή χώρα.

 

Το θύμα, που σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος και ήταν γνωστός στις Αρχές για άλλες υποθέσεις στο παρελθόν, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του.

 

Φωτό από Eurokinissi 

Από τον τόπο του εγκλήματος περισυνελλέγησαν κάλυκες και οπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος, τα οποία εξετάζονται από τις αρχές ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις, καθώς την ώρα της δολοφονίας υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στο σημείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ