Σάμι Ζέιν - Λόρεν Φαν Μπέρκελ: Ο πιο glamorous γάμος της χρονιάς στο Μονακό, με λαμπερούς καλεσμένους - Κριθαριώτη, Λιβανίου, Βερνίκου, Χρουσαλά (φωτό)

Μια δεξίωση υπερπαραγωγή και ένας γάμος που τα είχε όλα!

Γάμος υπερπαραγωγή στο Μονακό με λαμπερούς καλεσμένους να τιμούν με την παρουσία τους τον Σάμι Ζέιν και την Λόρεν Φαν Μπέρκελ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μόντε Κάρλο και η δεξίωση ήταν ότι πιο glamorous έχουμε δει τον τελευταίο καιρό! Πυροτεχνήματα, εκλεκτά φαγητά, χορευτές, μια δεκαόροφη τούρτα (τουλάχιστον τόσες στρώσεις μετρήσαμε εμείς) και φυσικά υπέροχη διακόσμηση με ιδιαίτερο φωτισμό και απίστευτες συνθέσεις με πανέμορφα λουλούδια.

Άλλωστε μιλάμε για ένα γάμο στον οποίο τραγούδησε η Ρίτα Όρα, ενώ στην σκηνή ανέβηκαν και οι δικοί μας Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος, που ξεσήκωσαν όσους βρέθηκαν στο γαμήλιο πάρτιι. Να σημειωθεί δε ότι είχε ακολουθήσει και δεξίωση πριν το μυστήριο και την δεύτερη δεξίωση!

Στην λίστα των προσκεκλημένων ήταν μεταξύ άλλων η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης, η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου, ο Νίκος Αλιάγας, η Έμυ Λιβανίου, η  Σίλια Κριθαριώτη, η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Ηλίας Ψηνάκης και ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς.

Και εννοείται ότι καλεσμένοι ήταν και πολλού ξένοι της υψηλήε κοινωνίας, όπως για παράδειγμα η ανιψιά του Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα Μαρία Φερνάντα Αλβάρες.

Φυσικά δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τις διάσημες κυρίες που βρέθηκαν στο Μονακό, από τα να φορούν εντυπωσιακές τουαλέτες. Άλλωστε η Σίλια Κριθαριώτη επιμελήθηκε τα outfits ορισμένων από αυτών, όπως το φανταστικό, αστραφτερό φόρεμα της Μαριέττας Χρουσαλά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leon Patitsas (@leonpat7)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leon Patitsas (@leonpat7)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marinavernicos

Όσο για τη νύφη Λόρεν Φαν Μπέρκελ αυτή έλαμπε μέσα στο παραμυθένιο νυφικό της, που κεντημένο με κρύσταλλα. Το κεφάλι της στόλιζε μια υπέροχη τιάρα με λουλούδια, που δεν αποκλείεται να ήταν διαμάντια ή κάποιου άλλου είδους πολύτιμα πετράδια.

Ακόμα είχε ένα μακρύ πέπλο που έκανε ακόμα πιο ονειρική την εμφάνισή της, ωστόσο το έβαλε στη δεξίωση, ωστε να μπορέσει να διασκεδάσει ελεύθερα μαζί με τους υψηλούς καλεσμένους της. Ο γαμπρός πάλι επέλεξε ένα μαύρο σμόκιν συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Ποια είναι η εφοπλιστική οικογένεια οικογένεια Ζέιν και η Λόρεν Φαν Μπέρκελ

Μέχρι τώρα μάλλον θα έχετε καταλάβει ότι δεν μιλάμε για έναν τυχαίο γάμο και φυσικά δεν μιλάμε και για μια τυχαία οικογένεια, αφού οι Ζέιν είναι ιδιοκτήτες τη Νaftomar Shipping & Trading, της εταιρείας που ιδρύθηκε το 1972 στη Βηρυτό και μεταφέρθηκε το 1991 στην Αθήνα. Πρόκειται για μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην αγορά του LPG. Ο Σάμι Ζέιν εργάζεται ως finance analyst.

Η Λόρεν Φαν Μπέρκελ από την άλλη κατάγεται από την Ολλανδία και εργάζεται ως claim analyst στη Naftomar.

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι

Ο Σάμι και η αγαπημένη του γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο Regent’s του Λονδίνου το 2013, με τον γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας να «βάζει στο μάτι» από την αρχή την όμορφη Λόρεν η οποία ωστόσο δεν ανταπέδωσε από την αρχή. Για την ακρίβεια πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε μερικές προπάθειες μέχρι να καταφέρει να την «κερδίσει».

Ήταν την επόμενη χρονιά, οπότε και είχαν ένα κοινό μάθημα στο πανεπιστήμιο, που το ζευγάρι ήρθε πιο κοντά. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν στο  «Winter Wonderland», στο Hyde Park του Λονδίνου και η συνέχεια είναι μάλλον γνωστή, αφού πλέον είναι παντρεμένοι!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ