Η Ναόμι Κάμπελ σε 4 επιδείξεις μόδας - Το θρυλικό μοντέλο πρωταγωνίστρια σε Versace, Balenciaga, Fendi... στο Παρίσι (φωτό)

Αγέραστη, αδάμαστη, απρόβλεπτη....

Η Ναόμι Κάμπελ είναι μία από τις θρυλικές φιγούρες της πασαρέλας. Υπήρξε το πρώτο “μαύρο” μοντέλο που κόσμησε τα εξώφυλλα του γαλλικού Vogue και του Time. 

 Ξεκίνησε στην ηλικία των 15 ετών, καθιερώθηκε μεταξύ των πιο αναγνωρίσιμων μοντέλων της δεκαετίας του '80 και του '90 και ήταν ένα από τα έξι μοντέλα της γενιάς της που χαρακτηρίστηκαν supermodels από τη βιομηχανία της μόδας και τον διεθνή Τύπο.

 

 

Εκτός από την καριέρα της ως μοντέλο, η Κάμπελ έχει ξεκινήσει και άλλα εγχειρήματα, τα οποία περιλαμβάνουν ένα R&B-pop άλμπουμ και πολλές εμφανίσεις στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, όπως το ριάλιτι σόου μοντέλων The Face και οι εκδοχές του σε άλλες χώρες.

 

 

 

 

Πρόσφατα μάλιστα η ίδια έκανε γνωστή την είδηση πως έγινε μανούλα στα 51 της μέσω παρένθετης μητέρας. 

 

 

Ο λογαριασμός the90ssupermodels ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες από 4 επιδείξεις μόδας στις οποίες συμμετείχε η γαζέλα της πασαρέλας για τις κολεξιόν 2022 των οίκων Versace, Fendi, Balmain, Lanvinofficial . 

 

 

 

 

 

 

Να σειμειώσουμε πως παραμένει ενεργή στο μόντελινγκ από το μέσον της δεκαετίας του '80 έως σήμερα και είναι από τα λίγα μοντέλα που το έχουν καταφέρει αυτό.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ