Αγρότης 58 ετών στάθμευσε μπροστά από το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη & συνελήφθη - Απειλούσε να ανατιναχθεί (φωτό - βίντεο)

Πρωτοφανές περιστατικό....

Ένας 58χρονος αγρότης, ο οποίος, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολικά προβλήματα, είναι ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που στάθμευσε το όχημα μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και συνελήφθη.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντόπισε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο μία φιάλη υγραερίου και μπιτόνι με βενζίνη.

 

Σημειώνεται, ότι πάνω στο όχημα ο αγρότης είχε γράψει, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο» και «ιαματικές πηγές» αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο 58χρονος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Παράλληλα, δόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αμαλίας, που είχε κλείσει λόγω του περιστατικού.

«Θα ανατιναχθώ» φώναζε ο 58χρονος

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί. Ο 58χρονος οδηγός του αγροτικού κατάφερε να ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Έκανε βόλτες με το φορτηγάκι και στη συνέχεια φώναζε «Θα ανατιναχθώ». Πάνω στην καρότσα του αγροτικού είχε φιάλες υγραερίου και μπιτόνια, τα οποία όμως δεν είχαν βενζίνη, αλλά νερό!

φωτο απο eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ