Ο Ορφέας Αυγουστίδης στις «Βάκχες»: Από δω η κυρία μου και μητέρα του παιδιού μου & από εδώ ο «έρωτάς» μου στον Σασμό (φωτό)

Ο ηθοποιός και η σύντροφός του βρέθηκαν στο Ηρώδειο

Την παράσταση «Βάκχες»  με τον Άκη Σακελλαρίου και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο είδαν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του Γεωργία, οι οποίοι πριν λίγο καιρό έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Ο φακός του NDP αποθανάτισε το ζευγάρι, το οποίο φωτογραφήθηκε και με τον ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, που παίζει στην παράσταση, ενώ ο πρωταγωνιστής του Σασμού, εκτός από την αγαπημένη του, πόζαρε και μαζί με τον τηλεοπτικό του έρωτα, την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

 

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τον τηλεοπτικό του έρωτα

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με την σύντροφό του Γεωργία

Υπενθυμίζεται ότι ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία, έφεραν στον κόσμο πριν κάποιους μήνες το πρώτο τους μωράκι, ένα αγοράκι με την Δανάη Μπάρκα να αποκαλύπτει τότε μέσα από την εκπομπή της: «Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία ότι χθες γέννησαν»..

Ο γιος της Μαρίας Τζομπανάκη είχε δηλώσει τότε μιλώντας σε τηλεοπτικικές κάμερες: «Είμαστε πολύ καλά, μιάμιση μέρα μπαμπάς, μιάμιση μέρα άυπνος. Είναι τόσο σπουδαία στιγμή, τόσο μεγάλο “ξεκλείδωμα”… Είμαι ακόμα στο μαιευτήριο, η Γεωργία είναι καλά, ο μικρός είναι τέλειος, όλα καλά», 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ