Σε ψυχιατρείο οδηγείται ο 58χρονος αγρότης - Είχε στάθμευσε το αυτοκίνητό του μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Τι ζητούσε από Μητσοτάκη, Σακελλαροπούλου ο αγρότης;

Ο 58χρονος αγρότης που στάθμευσε το πρωί το αυτοκίνητό του μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, οδηγείται σε ψυχιατρείο της Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Υπενθυμίζεται, ότι κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντόπισε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο μία φιάλη υγραερίου και μπιτόνι με βενζίνη.

Νωρίτερα έγινε γνωστός πως  ο αγρότης είχε γράψει, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο» και «ιαματικές πηγές» αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο 58χρονος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Παράλληλα, δόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αμαλίας, που είχε κλείσει λόγω του περιστατικού.

«Θα ανατιναχθώ» φώναζε ο 58χρονος

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί. Ο 58χρονος οδηγός του αγροτικού κατάφερε να ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Έκανε βόλτες με το φορτηγάκι και στη συνέχεια φώναζε «Θα ανατιναχθώ». Πάνω στην καρότσα του αγροτικού είχε φιάλες υγραερίου και μπιτόνια, τα οποία όμως δεν είχαν βενζίνη, αλλά νερό!

 στα υπάρχοντά του που κατασχέθηκαν από τις Αρχές υπήρχε και το «μανιφέστο» που αιτιολογούσε την πράξη του.

Ο αγρότης φέρεται να έγινε έξαλλος με τέσσερα πράγματα:

Το μανιφέστο του αγρότη, έχει αποδέκτες την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κι αφού εύχεται σε αμφοτέρους υγείας κι επιτυχία στα καθήκοντά τους (!) απαριθμεί τους λόγους που προέβη στην πράξη του.

1. κλοπή αρχαίου μνημείου του Ναού Παμίσου
2. κλοπή οικοδομικής αδείας υλοιποίηση σχεδίου κλοπής οικοπέδου
3. ιαματική και λοιπές πηγές του ποταμού Παμίσου
4. ιστορικό δένδρο ο πλάτανος του Αγίου Φλώρου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ