Η πανέμορφη βασίλισσα Jetsun του Μπουτάν και ο «βασιλιάς Δράκος» γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου - η οικογενειακή φωτό

Τους αποκαλούν «πρίγκιπα William και Kate Middleton των Ιμαλαΐων»

Ο βασιλιάς Jigme Khesar και η βασίλισσα Jetsun Pema του Μπουτάν, γνωστοί και ως «πρίγκιπας William και Kate Middleton των Ιμαλαΐων», γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου δημοσιεύοντας ένα οικογενειακό πορτρέτο.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την πανέμορφη βασίλισσα και τον βασιλιά της μαζί με τον γιο τους «πρίγκιπα Δράκο» όπως είναι γνωστός ο 5χρονος διάδοχος, πρίγκιπας Jigme Namgyel.

Η Jetsun κρατάει στα χέρια της το μικρότερο παιδί τους, τον πρίγκιπα Ugyen, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2020, ενώ ο «βασιλιάς Δράκος» κοιτά με αγάπη την οικογένειά του.

©Royal Office for Media

Ο βασιλιάς Jigme Khesar, 41 ετών και η βασίλισσα Jetsun Pema, 31, παντρεύτηκαν στις 13 Οκτωβρίου 2011 - την ίδια χρονιά που παντρεύτηκαν ο πρίγκιπας William και η Kate.

Τόσο ο Jigme, όσο και η Jetsun φοίτησαν στην Αγγλία. Ειδικότερα η νεαρή βασιλίσσα (στα 31 της είναι η νεότερη στον κόσμο!) πήγε στο Regent's College, όπου σπούδασε διεθνείς σχέσεις, ψυχολογία και ιστορία της τέχνης (όπως και η Kate Middleton), ενώ ο βασιλιάς αποφοίτησε, σύμφωνα με το People, από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αφού πρώτα σπούδασε στο Wheaton College στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Περίμενα αρκετό καιρό για να παντρευτώ. Αλλά δεν έχει σημασία πότε θα παντρευτείς, εφ' όσον παντρεύεσαι το σωστό άτομο. Είμαι βέβαιος ότι είμαι παντρεμένος με το σωστό άτομο» είχε πει σε δημοσιογράφους ο 41χρονος σήμερα βασιλιάς του Μπουτάν για τη νεαρή γυναίκα του.

Το 2011 όταν ο βασιλιάς ήταν 28 ετών ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την μόλις 21 ετών Jetsun. ‘«Αν και είναι πολύ νέα είναι πολύ φλογερή και αξιαγάπητη’» είχε δηλώσει ο τότε μελλοντικός μονάρχης. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ