GNTM: Η «τσούχτρα» Κυβέλη και η Στέλλα που έβαλε τα κλάματα με την κριτική του Σκουλού (φωτό & βίντεο)

Αποχώρηση με δάκρυα από τον διαγωνισμό μοντέλων

Το GNTM 4 έχει επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες και την Δευτέρα το βράδυ άλλο ένα επίδοξο μοντέλο είδε την πόρτα της εξόδου.

Φέτος τον τίτλο της «κακιάς τσούχτρας» του διαγωνισμού έχει πάρει η Κυβέλη, με τους χρήστες του Twitter να βρίσκουν στο πρόσωπό της τη νέα Κάτια Ταραμπάνκο!

Δεν είναι βέβαια το μόνο άτομο από τον διαγωνισμό που βρίσκεται στο στόχαστρό τους, αφού σε κάθε επεισόδιο, όλο και βρίσκουν κάποιον ή κάτι να σχολιάσουν.

Οι τέσσερις κριτές, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, υποδέχτηκαν με όρεξη τους 19 υποψηφίους για μια ακόμα βραδιά ετυμηγορίας, που, δυστυχώς, για ένα από τα υποψήφια μοντέλα αποτέλεσε και την τελευταία του εμφάνιση στο stage του διαγωνισμού.

Ωστόσο από την χθεσινή αποχώρηση  δεν έλειψαν τα κλάματα με την Στέλλα να δακρύζει με την αυστηρή κριτική του Δημήτρη Σκουλού. 

Ο γνωστός φωτογράφος στη συνέχεια πήγε κοντά στην παίκτρια και της έκανε μια αγκαλιά για να ηρεμήσει.

Τελικά η Στέλλα, που και πάλι συγκινήθηκε την ώρα της αποχώρησης, ήταν και η παίκτρια που έφυγε από το σπίτι του GNTM με την ίδια να δηλώνει ότι «ήταν ένα σοκ μόλις άκουσα το όνομα μου. Με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω στους κριτές και στον εαυτό μου ποια είναι η Στέλλα και γενικά έχω μια απογοήτευση».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ