Η Μαρία Αλιφέρη στα 71 της παραδίδει μαθήματα στυλ: Το κόκκινο σακάκι, τα ασορτί αξεσουάρ (φωτό)

 Μας έδωσε ιδέες 

Στο θέατρο Μπάγκειον για την πρεμιέρα της παράστασης  "Μήδεια" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γεωργαλά, βρέθηκε η Μαρία Αλιφέρη, που στα 71 της παραμένειμια πολύ κομψή γυναίκα.

Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε ένα υπέροχο κόκκινο σακάκι συνδυασμένο με τζιν παντελόνι και μας έδωσε ιδέες για τα δικά μας look.

Είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με αξεσουάρ του ίδιου χρώματος και συγκεκριμένα με μια μικρή τσάντα, μια λεπτή ζώνη στη μέση της και στρογγυλά, διακριτικά σκουλαρίκια. Σικάτα όμως και τα πέδιλά της, που ήταν σε ανάλογο τόνο.

Από μέσα φόρεσε ένα απλό μπλε μπλουζάκι, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν χαλαρό κότσο.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη πόζαρε στον φακό του NDP, ενώ φωτογραφήθηκε μεταξύ άλλων μαζί με τον Νίκο Δερτιλή, την Τζούλη Σούμα, τον Δημήτρη Γεωργαλά και τον Βασίλη Ψυλλά.

«Είμαι πάντα χαρούμενη, στα δύσκολα, στη σιωπή και στα φυσιολογικά. Ο φόβος είναι κακό αγκάθι, είναι κερκόπορτα που μπαίνουν κι άλλα επικίνδυνα πράγματα, ο φόβος είναι ο εχθρός της ψυχής. Ασφαλώς και έχω δεχτεί παρενόχληση. Όποια γυναίκα πει πως δεν έχει κακοποιηθεί ακόμη και από τις ελαφρύτερες μορφές, θα πει ψέματα» είπε μεταξύ άλλων πριν από λίγες ημέρες, η Αλιφέρη, μιλώντας στην εκπομπή Love It.

«Το metoo ήταν κάτι πολύ καλό και μπράβο σε όσους τόλμησαν γιατί τουλάχιστον θα μειωθεί το κακό. Έχω χάσει ρόλο και συμβόλαια έχουν διαγραφεί γι’ αυτούς τους λόγους. Στα χρόνια μου δεν ήταν έτοιμα τα αυτιά για να ακούσουν, ενώ τώρα ο κόσμος και η τηλεόραση είναι έτοιμοι να ακούσουν. Μου είχαν πει εν ψυχρώ ότι αν δεν ενδώσω…».

«Δεν θέλω να ακούσω από κανέναν “γιατί τώρα;”, πρέπει να λέμε “ευτυχώς τώρα”. Πολλές μαθήτριές μου έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και τις συμβουλεύω να το αντιμετωπίζουν επί τόπου και αν δεν μπορούν, να έχουν τη δύναμη να το καταγγείλουν. Η αγάπη καταλύει και ενώνει τα πάντα» είχε προσθέσει ακόμα η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ