Αυτά είναι τα στοιχεία στην εμφάνιση του κάθε ζωδίου που το κάνουν ακαταμάχητο - σε κάποιους τα μάτια, σε άλλους τα μαλλιά

Δείτε τι λέει η Άση Μπήλιου

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τουλάχιστον ένα δυνατό σημείο στην εξωτερική μας εμφάνιση που κάνει εντύπωση και τραβάει τα βλέμματα. Είναι αυτό το «κάτι» που θεωρείται το πλεονέκτημα μας και συνήθως το τονίζουμε περισσότερο, αφού μας κάνει να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση. Κάποιοι φέρουν τα χαρακτηριστικά του ζωδίου τους έντονα στην εμφάνιση τους συνήθως όμως είναι πιο έντονα τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου αυτά που «φαίνονται» περισσότερο.

Ανάλογα και με τον κυβερνήτη πλανήτη όλου του ωροσκοπίου που είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον ωροσκόπο τροποποιούνται. Ας ξεκινήσουμε όμως το κεφάλαιο εμφάνιση και χαρακτηριστικά ζωδίων με μια απλή επεξήγηση. Αν δεν είστε σίγουροι για το δικό σας δυνατό σημείο μπορείτε να το μάθετε διαβάζοντας το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας.

Αν δεν ξέρετε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατήστε εδώ.

Κριός ή αν έχετε ωροσκόπο στον Κριό

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των Κριών και όσων έχουν ωροσκόπο σε αυτή τη θέση είναι το πρόσωπό τους. Έχουν συνήθως έντονες γωνίες και χαρακτηριστικά που τραβάνε το ενδιαφέρον. Η δομή των οστών του προσώπου τους, η γνάθος, η μύτη, το πηγούνι, το στόμα, αλλά και τα φρύδια τους, δίνουν μια συμμετρία και ένα όμορφο περίγραμμα. Πολλές φορές μπορεί να έχουν και ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο πρόσωπό τους, όπως μια ουλή ή ελιά που τους δίνει μεγαλύτερη γοητεία. Συνήθως η φλόγα του ζωδίου φαίνεται στα μάτια τους ανεξάρτητα από το χρώμα τους.  Οι κυρίες του ζωδίου ή όσες έχουν ωροσκόπο στον Κριό, ίσως θα πρέπει να δίνουν μεγάλη σημασία στο μακιγιάζ, αλλά και στη σκίαση του προσώπου, ώστε να αναδεικνύουν και να τονίζουν περισσότερο τις γωνίες του προσώπου τους.

Ταύρος ή αν έχετε ωροσκόπο στον Ταύρο

Το δυνατό σημείο των Ταύρων είναι ο λαιμός και το δέρμα τους. Έχουν είτε δυνατό (συνήθως οι άντρες) είτε μακρύ, κομψό λαιμό, που τους δίνει μια υπεροχή και τους κάνει ελκυστικούς. Ένα άλλο έντονο χαρακτηριστικό τους είναι το φαρδύ μέτωπο. Όλη η σωματοδομή των Ταύρων, αλλά και ο χαρακτηριστικός λαιμός και μέτωπό τους, τους κάνει να μοιάζουν δυνατοί και να αποπνέουν ένα αίσθημα ασφάλειας στους άλλους. Όμως έχουν και εκπληκτικό δέρμα. Μαλακό και μεταξένιο που μένει αξέχαστο σε όποιον το αγγίξει. Οπότε δεν πρέπει να ξεχνούν να χρησιμοποιούν ενυδατικές κρέμες για να το διατηρήσουν, αλλά και να φοράνε κοσμήματα και αξεσουάρ στον λαιμό τους, διότι αμέσως η ματιά των άλλων πέφτει στο σημείο που πρέπει.

Δίδυμοι ή αν έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους

Αυτό που κάνει ελκυστικούς τους Διδύμους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτό το επικοινωνιακό ζώδιο, είναι η φρεσκάδα και η λάμψη στη ματιά και τη συμπεριφορά τους. Οι αιώνιοι έφηβοι του ζωδιακού έχουν μια ακαταμάχητη νεανικότητα και είναι τόσο χαριτωμένοι που λες και έχουν τσακωθεί με τον χρόνο. Είτε είναι 20, είτε 40, είτε 70, το πάθος τους για ζωή και ο «άτακτος» χαρακτήρας τους τούς κάνει να κερδίζουν τα βλέμματα. Γι’ αυτό φροντίστε να μην χάσετε τη νεανικότητα σας, ό,τι και να λένε οι άλλοι, αφού αυτό είναι που σας κάνει ακαταμάχητους. Άλλο ένα δυνατό σας σημείο είναι τα μακριά άκρα σας και τα δάκτυλα των χεριών σας, που αφενός είναι καλοσχηματισμένα, αλλά και πολύ απαλά στο άγγιγμα τους.

Καρκίνος ή αν έχετε ωροσκόπο στον Καρκίνο

Η ομορφιά για τους Καρκίνους και όσους έχουν τον ωροσκόπο τους σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται στα ζυγωματικά, στο ωραίο μπούστο και στην κοιλιακή χώρα. Αγαπούν και φροντίζουν το σώμα τους, όσο μπορούν και παρότι πέφτουν πολύ συχνά σε διατροφικές ατασθαλίες, κάνουν και τις ανάλογες προσπάθειες για να αποκτήσουν ένα καλλίγραμμο σώμα και μια επίπεδη κοιλιά. Όμως το δυνατό τους χαρτί κρύβεται στη συστολή που έχουν και πάντα κοκκινίζουν τα μάγουλά τους. Είναι από τα πιο ντροπαλά ζώδια και αυτή η αντίδραση που ζωγραφίζεται στο πρόσωπο τους, τους κάνει να μοιάζουν με αθώα πλάσματα που οι άλλοι θέλουν να προστατεύσουν. Επίσης, έχουν πολύ ωραίο στήθος και στέρνο, γι’ αυτό και πρέπει να φοράτε τα ανάλογα ρούχα που αναδεικνύουν το σημείο.

Λέων ή αν έχετε ωροσκόπο στον Λέοντα

Τα μαλλιά είναι το πλεονέκτημα των Λεόντων ή όσων έχουν ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο. Συνήθως έχουν πλούσια κόμη και γερά μαλλιά και προσπαθούν να τα αναδείξουν, όπως ο βασιλιάς της ζούγκλας προβάλει με περηφάνια τη χαίτη του. Το σωστό κούρεμα, χτένισμα και στιλ στα μαλλιά αυξάνει την αυτοπεποίθηση τους και τραβάει όλα τα βλέμματα. Ακόμη, έχουν ωραία πλάτη και ευθυτενή στάση σώματος. Οι άνδρες έχουν συνήθως δυνατές και στιβαρές πλάτες, ενώ οι γυναίκες καλοσχηματισμένες πλάτες που πρέπει να τονίζουν φορώντας εξώπλατα ενδύματα.

Παρθένος ή αν έχετε ωροσκόπο στην Παρθένο

Οι Παρθένοι και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο έχουν εκπληκτικό δέρμα, λεπτή μύτη και αστραφτερά μάτια που ελκύουν τους άλλους. Συνήθως έχουν νεανική όψη και επιδερμίδα χωρίς ατέλειες, που την περιποιούνται και τη διατηρούν καθαρή και λαμπερή. Τα μάτια τους είναι καθαρά και λαμπερά, Επειδή έχουν μια φυσική συστολή κοκκινίζουν εύκολα και γίνονται πιο όμορφοι έτσι.  Μάλιστα, οι γυναίκες Παρθένοι δεν χρησιμοποιούν έντονο μακιγιάζ και τονίζουν τη φυσική τους ομορφιά. Γενικά τους αρέσει να περιποιούνται τον εαυτό τους και να ντύνονται με στυλ χωρίς να φορτώνονται με κοσμήματα και φανταχτερά αξεσουάρ.

Ζυγός ή αν έχετε ωροσκόπο στον Ζυγό

Οι Ζυγοί και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο έχουν αισθησιακά και μαλακά χείλη, που το σχήμα τους μοιάζει με καρδιά ή φιόγκο. Μάλιστα, όταν χαμογελούν συνήθως σχηματίζονται λακκάκια στα μάγουλά τους και αυτό αυξάνει τη γοητεία τους. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η συσσώρευση κιλών καθώς περνούν τα χρόνια γιατί εκπροσωπώντας ένα ζώδιο της Αφροδίτης τείνουν να κάνουν στρογγυλάδες. Έχουν καλοσχηματισμένους γλουτούς και πανέμορφο το σημείο στο κάτω μέρος της πλάτης τους. Σε αυτό όμως που δίνουν ιδιαίτερη σημασία είναι τα νύχια τους, τα οποία είναι περιποιημένα, καλοσχηματισμένα, καθαρά και τραβούν τα βλέμματα.

Σκορπιός ή αν έχετε ωροσκόπο στον Σκορπιό

Το δυνατό σημείο των Σκορπιών και όσων έχουν ωροσκόπο σε αυτό το τόσο αισθησιακό ζώδιο είναι τα χείλη και τα μάτια τους και τα χρησιμοποιούν καταλλήλως για να μαγνητίζουν τους άλλους. Τα χείλη τους σαγηνεύουν και το βλέμμα τους κρύβει μυστήριο και το ξέρουν, γι’ αυτό και κάνουν ό,τι μπορούν για να παίζουν το παιγνίδι της σαγήνης, από το οποίο κανείς δεν μπορεί να τους ξεφύγει. Επίσης, έχουν έντονους γοφούς, ιδιαίτερα οι γυναίκες, που κάνουν ό,τι μπορούν για να αναδεικνύουν αυτές τις καμπύλες.

Τοξότης ή αν έχετε ωροσκόπο στον Τοξότη

Στα μάτια (όχι απαραίτητα στο χρώμα) βρίσκεται το δυνατό σημείο στο πρόσωπο των Τοξοτών αφού οι Τοξότες γελούν με τα μάτια περισσότερο παρά με το στόμα! Τα καλοσχηματισμένα ματόκλαδα τους,  τους κάνουν να φαίνονται χαριτωμένοι και ελκυστικοί. Συνήθως έχουν μακρύ πρόσωπο κι έντονη μύτη. Επίσης, έχουν εντυπωσιακούς μηρούς, ωραία πόδια και εντυπωσιακό βάδισμα. Αλλά, να μην ξεχάσουμε και το αστραφτερό χαμόγελό τους και τα ωραία δόντια τους, σύμφωνα με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr.

Αιγόκερως ή αν έχετε ωροσκόπο στον Αιγόκερω

Τα δυνατά σημεία των Αιγόκερων και όσων έχουν ωροσκόπο σε αυτό το αυστηρό ζώδιο είναι πολλά. Τα έντονα ζυγωματικά, το θεληματικό πηγούνι, η έντονη μύτη (συνήθως έχουν πολύ έντονο οστό μύτης) τα ωραία και μακριά τους πόδια, ο σταθερός βηματισμός τους που τονίζει την ισχυρή προσωπικότητά τους. Όμως η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά βρίσκεται στα φρύδια τους, που τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Επειδή πολλές φορές οι Αιγόκεροι έχουν ψυχρή και σοβαρή όψη, επιβάλλονται με μια ματιά, αλλά αυτό που καθορίζει την ποιότητα του βλέμματος είναι τα φρύδια. Και οι Αιγόκεροι εκφράζονται κουνώντας τα φρύδια τους, δείχνοντας τη δυναμικότητα τους.

Υδροχόος ή αν έχετε ωροσκόπο στον Υδροχόο

Οι Υδροχόοι και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτό το τόσο ανεξάρτητο ζώδιο έχουν ένα μεγάλο ατού, που κρύβεται στα πόδια και το περπάτημα τους και είναι πολύ σπάνιο να μην τα παρατηρήσει κάποιος. Το βάδισμά τους είναι ανάλαφρο και πολύ γοητευτικό και τα πόδια τους μακριά, όμορφα και πάντα περιποιημένα. Έχουν μεγάλη ευκινησία στα κάτω άκρα και οι γάμπες τους είναι καλοσχηματισμένες, όπως και οι αστράγαλοί τους. Στο πρόσωπο το βλέμμα είναι αυτό που κλέβει την παράσταση καθώς είναι λαμπερό, αεικίνητο και νεανικό.

Ιχθύες ή αν έχετε ωροσκόπο στους Ιχθύς

Στο χαμόγελο, στα μάτια και τα δάκτυλα των ποδιών σας κρύβεται η γοητεία για τους Ιχθύς και όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο. Το χαμόγελο τους είναι ζεστό, ευγενικό και οικείο, ενώ η ματιά τους κρύβει τους θησαυρούς της ψυχής τους. Το βλέμμα τους υπνωτίζει και οι άλλοι χάνονται όταν τους καρφώνουν με την πολλά υποσχόμενη ματιά τους και τους κάνουν να πιστεύουν ότι είναι μοναδικοί. Γι’ αυτό, οι κυρίες του ζωδίου δεν πρέπει να το παρακάνουν με το μακιγιάζ των ματιών, πρέπει να τα τονίζουν και όχι να τα επισκιάζουν. Υπάρχει όμως άλλο ένα δυνατό σημείο στους Ιχθύες και σε όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο και δεν είναι άλλο από τα δάχτυλα των ποδιών τους που είναι καλοσχηματισμένα και θυμίζουν αρχαία αγάλματα. Πάντα τα περιποιούνται και θέλουν να είναι καθαρά και ελκυστικά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ