Ιταλία: 44χρονη μητέρα σκότωσε το μωρό της & άφησε το πτώμα του σε σουπερμάρκετ - ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην της (βίντεο)

Νωρίτερα του είχε στείλει φωτογραφία του νεκρού μωρού...

O Άλεξ ήταν μόλις δύο ετών. Κι όμως το τρυφερό της ηλικίας και η αγάπη του προς τη μητέρα του δεν ήταν αρκετά για να τον γλιτώσουν από την οργή της για τον πατέρα του παιδιού της.

Η 44χρονη Καταλίν Έρζεμπετ Μπραντάκς σύμφωνα με μάρτυρες του χωριού Citta della Pieve περπάτησε κρατώντας το νεκρό μωρό της από έναν εγκαταλελειμμένο χώρο μέχρι το σουπερμάρκετ μεγάλης αλυσίδας. Εκεί, άφησε το βαριά τραυματισμένο μωρό πνιγμένο στα αίματα πάνω σε ένα ταμείο του σουπερμάρκετ σοκάροντας εργαζόμενους και πελάτες.

Νωρίτερα είχε στείλει φωτογραφία του νεκρού μωρού στον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

9 μαχαιριές

Το παιδί είχε εννέα τραύματα από μαχαίρι στο σώμα, το στήθος και τον λαιμό του. Δυστυχώς το μόνο που κατάφεραν οι γιατροί ήταν να διαπιστώσουν τον θάνατό του. Η μητέρα του συνελήφθη από την αστυνομία αφού βρήκαν ένα μαχαίρι στην τσάντα της.

Το τρυπημένο και ματωμένο μπλουζάκι του μικρού παιδιού και το φούτερ της γυναίκας βρέθηκαν σε ένα κοντινό κτίριο.

Σύμφωνα με τις αρχές η Καταλίν, που παλαιότερα εργαζόταν ως πορνοστάρ, ήθελε να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού, από τον οποίο είχε χωρίσει πρόσφατα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το Mega, βρισκόταν σε μακρά διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Ο πατέρας, ο οποίος σήμερα ζει στην Ουγγαρία, ειδοποίησε τις Αρχές, αφού έλαβε μια φωτογραφία του νεκρού γιου του μέσω WhatsApp. Οι αρχές αναφέρουν ότι η μητέρα του μικρού παιδιού έστειλε τη φωτογραφία, λίγο πριν σπεύσει στο σουπερμάρκετ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ