Νίκος Κοκλώνης: "Φοβάμαι μη γίνει κάτι στον αέρα με την έγκυο Στικούδη - Αν σπάσουν τα νερά τι κάνουμε; - Φωνάζουμε ασθενοφόρο;" (βίντεο)

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ποιοι παίκτες του J2US πάσχουν από Κορωνοϊό 

Για τα προβλήματα που προκαλεί η πανδημία του Κορωνοϊού στο show J2US, μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης , στην εκπομπή "Happy Day" και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής , αποκάλυψε ποιοι παίκτες προσβλήθηκαν από Κορωνοϊό ενώ παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση της υγείας της εγκύου Κατερίνας Στικούδη.

Όπως είπε ο Νίκος Κοκλώνης: “Δεν ήταν κανονικό live γιατί έλειπαν κάποια ζευγάρια λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, οπότε υπήρχε μια αναστάτωση και σ’ εμάς όσον αφορά το αν θα είναι ή δεν θα είναι, την προετοιμασία.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή το J2US είναι ένα πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ, διασκέδασα εγώ και νομίζω και οι τηλεθεατές.

Αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι το ίδιο show, θα επικεντρωθούμε στο διαγωνιστικό, ελπίζω και εύχομαι να είναι όλα τα ζευγάρια καλά ώστε να βρίσκονται μαζί και να διασκεδάζουμε. Εχω αγωνία να δω ποιο ζευγάρι θα κατακτήσει την πρώτη θέση. Αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε αποχώρηση”.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε παράλληλα πως και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου νοσεί από κορονοϊό: “Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει κορονοϊό, το λέω εγώ. Όμως η Ιωάννα δεν έχει, αλλά για προληπτικούς λόγους δεν τη φέραμε στο σόου” , είπε.

Υπενθυμίζουμε  ότι ήδη η Ελένη Δήμου απευθύνθηκε στους ακολούθους της μέσω βίντεο και είπε ότι θα νοσηλευθεί με κορονοϊό, ενώ η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Μαρίνος Κόνσολος δημοσιοποίησαν ότι έχουν κορονοϊό, αλλά τον περνούν ελαφρά και παραμένουν σπίτι τους.

Για την έγκυο Κατερίνα Στικούδη είπε: “Την έχω μεγάλο άγχος, να μην κολλήσει τίποτα. Θέλω ο μικρούλης να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής, δεν ξέρω πότε θα γεννήσει με το καλό.

Αλλά μετράμε αντίστροφα. Έχει πολύ άγχος και εκείνη, εγώ νομίζω έχω περισσότερο από εκείνη. Φοβάμαι μην γίνει κάτι στον αέρα. Λέω αν σπάσουν τα νερά, τι κάνουμε; Φωνάζουμε ασθενοφόρο;”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ