Ρωσία: Ο πρώτος αυτοκρατορικός γάμος μετά από έναν αιώνα - Η πριγκίπισσα Βικτώρια Ρομανόβνα το ονειρικό νυφικό της - Απόγονος των Ρομανόφ ο γαμπρός (φώτο)

Η νύφη επέλεξε ένα μεταξωτό ρομαντικό νυφικό με εντυπωσιακή κεντημένη ουρά και καλυμμένα κουμπιά στα μανίκια για τον γάμο της με τον Μέγα Δούκα Γκεόργκι Μιχαήλοβιτς Ρομανόφ , απόγονο της τσαρικής οικογένειας

Για τον πρώτο ρώσικο αυτοκρατορικό γάμο μετά από έναν αιώνα η νεοεστεμμένη πριγκίπισσα Βικτώρια Ρομανόβνα Μπεταρίνι, πρώην Ρεβέκκα Μπεταρίνι, αντάλλαξε τους όρκους της μ΄ένα νυφικό σχεδιασμένο από την Ριμ Άκρα.

 

 

Η νύφη επέλεξε ένα μεταξωτό ρομαντικό νυφικό με εντυπωσιακή κεντημένη ουρά και καλυμμένα κουμπιά στα μανίκια για τον γάμο της με τον Μέγα Δούκα Γκεόργκι Μιχαήλοβιτς Ρομανόφ που πραγματοποιήθηκε στον εμβληματικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ισαάκ στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

a_royal_obsession- Ιnstagram

Το αγόρασε η ίδια από ένα κατάστημα στη Ρωσία, δήλωσε εκπρόσωπος της σχεδιάστριας:

a_royal_obsession- Ιnstagram

a_royal_obsession- Ιnstagram

 

 

«Είναι ένα κλασικό νυφικό που έχει ραφτεί στη Νέα Υόρκη με ευρωπαϊκά υφάσματα.

 

 

Η απλότητα του, συμβολίζει την αγνότητα του γάμου».

The World Royalty- Instagram

The World Royalty- Instagram

The World Royalty- Instagram

 

 

Αμέσως μετά τον γάμο, η πριγκίπισσα πήγε στη δεξίωση φορώντας μία εκπληκτική τουαλέτα κεντημένη με κρύσταλλα, της ίδιας σχεδιάστριας.

 

 

Χρειάστηκαν διακόσιες ώρες εργασίας και 10 άτομα για να ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο  Μέγας Δούκας Γκεόργκι Μιχαήλοβιτς Ρομανόφ, είναι απόγονος της τσαρικής οικογένειας των Ρομάνοφ, η οποία ανατράπηκε κατά την επανάσταση του 1917.

 

 

Ο 40χρονος Ρομάνοφ σπούδασε στην Οξφόρδη αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη Γαλλία. Έχει εργαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τον ρωσικό κολοσσό εξόρυξης Norilsk Nickel.

 

 

Η λίστα των 1500  προσκεκλημένων  περιελάμβανε εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Κωνσταντίνος Μαλοφέγιεφ,βασιλικός απόγονος  και δισεκατομμυριούχος με στενούς δεσμούς με το Κρεμλίνο, και η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, αναφέρει το BBC.

 

 

Το ζευγάρι μετακόμισε στη Ρωσία πριν από τρία χρόνια.

 

 

Μία από τις κατοίκους της πόλης, η  Galina Bobrova είπε ότι εύχεται  στο νέο ζευγάρι "ευτυχία".

 

 

«Για εμάς η μοναρχία είναι κάτι από μια προηγούμενη ζωή, φυσικά, αλλά είναι κάτι ενδιαφέρον», είπε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP.

 

 

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το Κρεμλίνο εύχεται τα καλύτερα  στους νεόνυμφους, αλλά πρόσθεσε: "Αυτός ο γάμος δεν ανήκει με κανένα τρόπο στην ατζέντα μας".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ