Σασμός: Η Στέλλα έγκυος και ντυμένη νυφούλα - Ο χωρισμός του Αστέρη με την Αργυρώ είναι οδυνηρός (φωτό- βίντεο)

Ανατρεπτικά τα επόμενα επεισόδια...

Eξελίξεις και νέες ανατροπές έρχονται στην αγαπημένη σειρά του Alpha ΄΄Σασμός''. 

Τα επόμενα επεισόδια φέρνουν αναταραχές, καταιγιστικές εξελίξεις και... χωρισμούς.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

 

 

Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου -  Επεισόδιο 21

Νικηφόρος και Τζένη μετά τα ηρωικά του κατορθώματα έρχονται πολύ κοντά, ενώ και ο Μαθιός βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και δίνουν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί! Στο μεταξύ η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για τη Στέλλα μεγαλώνει καθώς εκείνη ξαφνικά ζητά να δει κάποιον γιατρό.

Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους θα τους σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος! Η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όριά του.

Έτσι όταν η Αργυρώ ζητά να χωρίσουν  για κάποιο διάστημα χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους πάει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει. Καθώς φιλιούνται με πάθος η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει.

Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, το γιο του φονιά!

Η Στέλλα παντρεύεται τον Αστέρη; 

H ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά που υποδύεται την Στέλλα στην αγαπημένη σειρά του Alpha που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, αποφάσισε να "κάψει" όπως χαρακτηριστικά έγραψε, το μυαλό των τηλεθεατών και το βράδυ της Τετάρτης ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, στην οποία ποζάρει φορώντας νυφικό.

 

 

"Σήμερα είναι η μέρα που θα κάψω το μυαλουδάκι των αγαπημένων τηλεθεατών του Σασμού. Στελλίτσα Καμαριωτάκη νύφη. Κάντε σενάρια ελεύθερα. Ευχαριστώ. Καλό βράδυ", έγραψε χαρακτηριστικά και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια και οι ερωτήσεις των fan έπεσαν βροχή.

Την φωτογραφία μάλιστα τράβηξε η Μαρία Τζομπανάκη. Τι θα γίνει τελικά; Θα χωρίσει οριστικά ο Αστέρης με την Αργυρώ και θα προχωρήσει την ζωή του με την Στέλλα; H απάντηση στα επόμενα απεισόδια... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ