56χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της αρραβωνιαστικιάς του: Την σκότωσε, κοιμήθηκε με το πτώμα & το άφησε έξω από το Walmart (βίντεο)

Σκεφτόταν για αρκετές μέρες να την σκοτώσει...

Ένας τεχνίτης στη Φλόριντα των ΗΠΑ ομολόγησε ότι σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του και κοιμήθηκε δίπλα στο νεκρό σώμα της, πριν αφήσει το πτώμα της μέσα σε ένα φορτηγό, σε πάρκινγκ της γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων Walmart, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ειδικότερα το πτώμα της Jeanine Bishop, 67 ετών, βρέθηκε νωρίς την Τρίτη το πρωί στο πάρκινγκ του Walmart, στην περιοχή του Sebastian, αφού οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο, μετά από μια αναφορά για μια γυναίκα μέσα σε ένα αυτοκίνητο, η οποία «μοιάζει νεκρή», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Daniel Acosta.

Ο Michael John Despres, ένας 56χρονος τεχνίτης από το Sebastian, ήταν επίσης στο Walmart και έδωσε στους ερευνητές περίεργες εξηγήσεις για το που βρισκόταν, πριν βρεθεί η σορός της  αρραβωνιαστικιάς του, είπε ακόμα ο Acosta, σύμφωνα με το Page Six.

«Όταν οι αστυνομικοί τον ανέκριναν ομολόγησε ότι την σκότωσε στο σπίτι τους και αργότερα μετέφερε τη σορό της στο πάρκινγκ της Walmart, όπου σκηνοθέτησε το περιστατικό» είπε επίσης ο αρχηγός της αστυνομίας.

Ο Timothy Wood είπε στο The Post ότι ο Despres ανέφερε στην αστυνομία ότι σκεφτόταν να σκοτώσει την αρραβωνιαστικιά του για αρκετές ημέρες επειδή ήταν «θυμωμένος» και έφτιαξε ένα όπλο χρησιμοποιώντας σχοινί και δύο λαβές για να την στραγγαλίσει.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη με τις αρχές να συλλέγουν στοιχεία, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία είπε στη ενημέρωση της, ότι βρήκαν σημάδια στραγγαλισμού και έντονες κόκκινες κηλίδες κοντά στα μάτια της Bishop.

Ο Despres παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε την Bishop αργά το βράδυ της Δευτέρα καθώς καθόταν σε μια καρέκλα κουζίνας. Είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα της στο κρεβάτι τους και κοιμήθηκε δίπλα της, πριν αλλάξει τα ρούχα της και βάλει το πτώμα της στο φορτηγό, είπε ο Wood.

Ο 56χρονος ανέφερε ακόμα στις Αρχές ότι είχε πάρει ένα ποδήλατό μαζί του, με το οποίο και επέστρεψε όταν άφησε έξω από το πολυκατάστημα το φορτηγάκι με το πτώμα της 67χρονης.

Ο Despres παραμένει κρατούμενος στη φυλακή Indian River County χωρίς εγγύηση, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα σαφές αν εάν έχει προσλάβει δικηγόρο για να τον εκπροσωπήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ