And Just Like That: Η επιστροφή του «Sex and the City» είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζετε (φωτό & βίντεο)

Η παρέα, θα αποτελείται και πάλι από τέσσερις φίλες, αφού η Κάρι Μπράντσο θα έχει νέα κολλητή

Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας του «And Just Like that» το οποίο στην ουσία αποτελεί την συνέχεια της περίφημης σειράς «Sex and The City».

Ειδικότερα σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο η σειρά, η οποία αποτελείται από δέκα επεισόδια μισής ώρας, τα οποία θ' αναρτηθούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα HBO Max, θα προβληθεί τον Δεκέμβριο.

Η παρέα, θα αποτελείται και πάλι από τέσσερις φίλες, αφού η Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) θα έχει νέα κολλητή, την ντοκιμαντερίστρια Λίσα Τοντ Γουέξλεϊ, που θα την υποδυθεί η Άρι Πάρκερ. Στο καστ προστέθηκε και η βραβευμένη με Tony, Σάρα Ραμίρεζ, η οποία έγινε γνωστή από την επιτυχημένη σειρά Grey’s Anatomy.

Η σειρά, επικεντρώνεται στην φιλία αυτών των γυναικών οι οποίες έχουν κλείσει τα 50 τους χρόνια ξανά στη Νέα Υόρκη με σύνθημα την φράση της Κάρι Μπράντσο «And just like that...».

Σημειώνεται ότι η εμβληματική σειρά Sex and the City, που ξεκίνησε να προβάλεται στα τέλη της δεκαετίας του '90, είχε σχέση  τη γυναικεία φιλία, την μόδα και τις σχέσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Το πρόγγραμμα του ΗΒΟ ακολουθούσε τις ζωές τεσσάρων γυναικών στη Νέα Υόρκη( της Κάρι, της Σαμάνθα, της Μιράντα και της Σάρλοτ). Το τελευταίο επεισόδιο το 2004 συγκέντρωσε 10,6 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, το παρακολούθησαν 4,1 εκατομμύρια τηλεθεατές στο Channel 4.

Η σειρά ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι σεζόν και 94 επεισόδια, κερδίζοντας πολλά βραβεία. Αργότερα, επέστρεψε με δύο ταινίες, που γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ