Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Τα τρυφερά μηνύματα για τα γενέθλια του γιου τους - ο Δήμος έγινε 4 ετών! (φωτό)

Τα γλυκά λόγια της μαμάς και του μπαμπά!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη, με τους δυο τους να εύχονται στον μικρό Δήμο, με αναρτήσεις του στα scial media.

Ειδικότερα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του 4χρονου, στην οποία τον βλέπουμε γυρισμένο πλάτη και γράφει στο post της:

«Δεν μπορώ να χαμηλωσω τα κύματα που θα συναντήσεις στη ζωή σου. Μπορώ όμως να σε μάθω να κουμαντάρεις. Γερά το τιμόνι μικρέ μας καπετάνιε και προσω ολοταχώς! Να είσαι γερός, να ονειρεύεσαι, να ταξιδεύεις, να γελάς και να έχεις πάντα ανοιχτό ορίζοντα! #happybirthday #birtday #birthdayboy #mylove #myboy».

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων από πλευράς του μοιράστηκε μια εικόνα με εκείνον και τον Δήμο. Σε αυτή βλέπουμε τον Μπακογιάννη με σηκωμένα τα χέρια να κάνει μια αστεία γκριμάτσα στον γιο του, ενώ εκείνος κάθεται δίπλα του φορώντας ακόμα στην πλάτη την σχολική του τσάντα.

 

 

 

 

«Και όοοοοοοοοοολος αυτός ο κόσμος περιμένει εσένα και τα αδέρφια σου να τον ανακαλύψετε! Χρόνια πολλά Δημούλη!» έγραψε στο post του.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Δήμο, καρπό του έρωτά του με τη νυν σύζυγό του, Σία Κοσιώνη, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ακόμη τρία παιδιά, τη Δανάη και τον Παύλο από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου και την Ολυμπία, από τη σχέση του με τη Μαίη Ζαννή.

Με casual look στο κέντρο της Αθήνας η Σία Κοσιώνη - δείτε τις φωτογραφίες

Ο Φακός του NDP αποθανάτισε την Παρσκευή τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ στο κέντρο της πόλης. Η Σία Κοσιώνη κρατώντας το κράνος της μηχανής και μια δερμάτινη τσάντα σε σκούρα απόχρωση έκανε τις δουλειές της στην Αθήνα.

Το look της casual, με την ίδια να φορά μια λευκή πουκαμίσα συνδυασμένη με ένα τζιν παντελόνι και αθλητικά, άνετα παπούτσια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ