Νίκος Βερλέκης: Είχα σχέση με την Ειρήνη Παππά - ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερή μου, μείναμε 8 χρόνια μαζί (βίντεο)

«Περνούσα πάρα πολύ καλά μαζί της, την αγαπούσα πολύ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», μίλησε ο  Ζαν Πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης, Νίκος Βερλέκης, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την Ειρήνη Παππά.

«Δεν έκανα την καριέρα που ήθελα. Όταν ήμουν πιο νέος δεν σκεφτόμουν καθόλου την καριέρα, με ενδιέφερε να είμαι καλά εγώ, να περνάω καλά, ήθελα να είμαι καλά εγώ στην προσωπική μου ζωή και η καριέρα ερχόταν δεύτερη, σαν δουλειά. Όταν άρχισα να ανησυχώ για την καριέρα, είχαν περάσει τα χρόνια» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Μου άρεσαν οι γυναίκες γενικώς, είτε μικρές είτε μεγάλες, μου άρεσαν οι ωραίες γυναίκες, οι γυναίκες που είχαν προσωπικότητα. Που ήταν σπουδαίες. Που κάτι είχαν να μου πουν, που κάτι έβλεπα μέσα από τα μάτια τους, σε όλο τους το κορμί, στη θωριά τους» πρόσθεσε ότι: «Η μεγαλύτερη διαφορά που είχα από γυναίκα ήταν 20 χρόνια. Εγώ ήμουν 25 και εκείνη 45»

«Δεν είχαμε κάτι κρυφό με την Ειρήνη Παππά. Ήμασταν μαζί κάπου οκτώ χρόνια. Δεν ήταν κάτι που το κρύβαμε. Δεν είναι κάτι που το κρύψαμε ποτέ. Απλώς είναι κάτι που εγώ δεν το συζητάω. Δεν το αναφέρω ποτέ. Δεν ξέρω πραγματικά για ποιο λόγο κι εγώ αισθανόμουν περίεργα και είχα ενοχές. Γιατί όλοι ρωτούσαν το ίδιο πράγμα. “Πώς αισθανόσουν που ήσουν με μια γυναίκα που ήταν μεγαλύτερή σου”. Δεν αισθανόμουν κάτι. Αισθανόμουν υπέροχα. Περνούσα πάρα πολύ καλά μαζί της, την αγαπούσα πολύ, είχαμε μια υπέροχη σχέση» είπε ακόμα.

«Όταν η Ναταλία (σσ Ναταλία Γερμναού) ήταν μικρό παιδάκι, την έφερνε ο πατέρας της στο θέατρο. Επειδή εγώ έβγαινα στο τέλος της παράστασης, την έπαιρνα και πηγαίναμε από ‘δω, από ‘κει, κάναμε πολλά πράγματα» δήλωσε επίσης ο Νίκος Βερλέκης και πρόσθεσε: «Πηγαίναμε βόλτες, πηγαίναμε στο Μινιόν, της άρεσε να βλέπει τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ