O Πολ MακΚάρτνεϊ επιβεβαιώνει: Ο John Lennon φταίει για τη διάλυση των Βeatles - H ιστορία ''κακώς γράφει εμένα ως υπεύθυνο''

Όσα είπε 51 χρόνια μετά... 

Στις 9 Απριλίου του 1970, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε μια συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο, όταν ρωτήθηκε για τα σχέδια των Μπιτλς είπε πως δεν αποτελούσε πλέον μέλος τους και πως δεν είχε πρόθεση να ξαναδουλέψει μαζί τους. 

 

 

 

 

Είχε αποκλείσει μάλιστα και την πιθανότητα να ξαναγράψει τραγούδια μαζί με τον Τζον Λένον

 

 

 

 

 51 χρόνια μετά ο ίδιος αποκαλύπτει.  «Δεν υποκίνησα τη διάσπαση. Πίσω από αυτήν βρέθηκε ο Τζόνι μας », αποκάλυψε σε μια ειλικρινή και λεπτομερή συνέντευξη που θα μεταδοθεί αργότερα αυτόν τον μήνα από το BBC.

 

 

«Ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής μου» δηλώνει ο ΜακΚάρντεϊ για εκείνη την περιόδο , ο οποίος γιορτάζει τα 80α γενέθλιά του το επόμενο καλοκαίρι, τονίζοντας ότι  εκείνος ήθελε να συνεχίσει η ομάδα, ειδικά μετά από μόλις οκτώ χρόνια μαζί, κατά τα οποία δημιουργούσαν «αρκετά καλά πράγματα» .

 

 

 

 

«Abbey Road, Let It Be, not bad». «Αυτή ήταν η μπάντα μου, αυτή ήταν η δουλειά μου, αυτή ήταν η ζωή μου, οπότε ήθελα να συνεχίσω», πρόσθεσε στην Guardian.

 

 

Ερωτηθείς για την απόφασή του να συνεχίσει ως σόλο, ο ΜακΚάρτνεϊ λέει: «Σταμάτα. Δεν είμαι το άτομο που προκάλεσε τη διάσπαση. Ω, όχι, όχι. Ο Τζον μπήκε στο δωμάτιο μια μέρα και είπε ότι φεύγω από τους Beatles. Αυτό υποκινεί τη διάσπαση ή όχι; ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ