Τάσος Χαλκιάς σε Ελένη Τσολάκη: ''Δεν μας έμεινε πολύς χρόνος & βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις - Αυτό δεν είναι καλό'' (βίντεο)

Ο ηθοποιός εξέφρασει live την δυσαρέσκειά του... 

Καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή «Open Weekend» ήταν ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς.

Μεταξύ άλλων συζήτησαν και για το θέατρο στην εποχή της πανδημίας. Ο ίδιος κάποια στιγμή θέλησε να αναφερθεί πρώτα στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει, κι ύστερα να περάσει στη τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Τότε κατάλαβε πως έκαναν νόημα στην Ελένη Τσολάκη να ολοκληρώσουν την κουβέντα τους εξαιτίας του χρόνου, και δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

 

 

 

 

«Είδες τώρα δεν μας έμεινε πολύς χρόνος και βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις. Αυτό λοιπόν το πράγμα δεν είναι καλό. Να το γνωρίζετε. Δε φταις εσύ καθόλου, εγώ όμως θέλω να τα πω στον αέρα αυτά. Εκτός αν τα κόψετε στο μοντάζ, αλλά δε μπορείτε γιατί είναι live η εκπομπή.

 

 

To θέμα είναι πως δεν πρέπει να δίνετε τόσο λίγο χρόνο σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι το θέατρο. Καλό είναι και το μαγείρεμα και όλα αυτά. Αλλά το θέατρο έχει πολύ μεγαλύτερη αξία. Αυτά που είπα δεν έχουν να κάνουμε με την αγάπη μου για εσάς», δήλωσε οργισμένος ο Τάσος Χαλκιά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ