Πρίγκιπας Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Όλα είναι έτοιμα για τον θρησκευτικό τους γάμο στην Αθήνα - όσα γνωρίζουμε για το βασιλικό event (φωτό)

Έκαναν τον περασμένο χειμώνα τον πολιτικό τους γάμο στην Ελβετία

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η αγαπημένη του Νίνα Φλορ, σύμφωνα με δημοσίευμα, έχουν ορίσει την ημερομηνία του θρησκευτικού γάμου τους στις 23 Οκτωβρίου 2021.

Ήταν τον περασμένο χειμώνα όταν ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου και της Άννας - Μαρίαςπαντρεύτηκε την καλή του με πολιτικό γάμο στην Ελβετία, ενώ τον Μάιο έκαναν μια μεγάλη δεξίωση σε ένα πανέμορφο, καταπράσινο κτήμα στην Βρετανία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

Να σημειωθεί ότι η Νίνα Φλορ είναι πάμπλουτη κληρονόμος της VistaJet, εταιρείας ιδιωτικών τζετ που ίδρυσε ο πατέρας της.  Μάλιτα ο Τόμας Φλορ βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Ακόμα να σημειωθεί ότι δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την οικογένεια, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού Point de Vue, το ζευγάρι θα γιορτάσει την ένωση του στην Αθήνα περικυκλωμένο, από όλους τους συγγενείς τους. Το μυστήριο μάλιστα αναμένεται να γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών, εκεί δηλαδή όπου παντρεύτηκαν οι γονείς του Φίλιππου πριν από 57 χρόνια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

Όπως σημειώνει το Point de Vue «λουλούδια, μενού, ορχήστρα, φορέματα ... οι προετοιμασίες του γάμου τελειώνουν. Παρά το άγχος η Νίνα Φλόρ και ο πρίγκιπας Φίλιππος απολαμβάνουν την ευτυχία τους!».  Άλλωστε οι ίδιοι είναι ένα από τα πολλά ζευγάρια που δεν κατόρθωσαν να κάνουν, λόγω της πανδημίας, τον γάμο των ονείρων τους μέσα στο 2020 .

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο στο Saint-Moritz της Ελβετίας, στις 12 Δεκεμβρίου 2020, με τον Κωνσταντίνο και τον Τόμας Φλορ να είναι οι μόνοι μάρτυρες, ο Φίλιππος και η Νίνα σκοπεύουν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

Το παρών αναμένεται να  δώσει φυσικά η οικογένεια Γλύξμπουργκ: Ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας με την σύζυγό του Άννα -Μαρία, η πριγκίπισσα Αλεξία και ο σύζυγός της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, η πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο αρραβωνιαστικός της Μάθιου Κούμαρ, ο πρίγκιπας Νικόλαος και ο σύζυγος Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ και τα πέντε τους παιδιά.

 

 

 

Παράλληλα πιθανό είναι στον γάμο να δούμε και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Δανίας, αφού η βασίλισσα Margrethe είναι αδελφή της Άννας - Μαρίας. Ωστόσο ακόμα δεν είναι σίγουρο ποιοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα, αναφέρει ακόμα το Point de Vue.

Να σημειωθεί επίσης ότι οι Γλύξμπουργκ έχουν συγγένεια και με την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, αφού πρώην βασίλισσα της χώρας Σοφία και η πρίγκίπισσα Ειρήνη (η οποία μένει πλέον μαζί με την αδελφή της) είναι αδελφές του Κωνσταντίνου.

Πάντως αναμένεται να ακολουθήσει πάρτι πριν τον γάμο με το ζευγάρι να υποδέχεται τους φίλους του, ενώ την επομένη του μυστηρίου θα ακολουθήσει και επίσημο δείπνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ