Συγκινεί η Βικτόρια Χίσλοπ: «Είμαι 62 ετών & διαγνώστηκα πέρυσι με καρκίνο - χειρουργήθηκα, δεν ξέρω πόσο θα ζήσω ακόμη»

«Οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς ήταν πολύ δύσκολοι»

Συγκινεί η Βρετανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία εξομολογήθηκε ότι την περασμένη χρονιά διαγνώστηκε καρκίνο του μαστού.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Είμαι 62 ετών και τον περασμένο χρόνο, κατά την καραντίνα διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Η διάγνωση έγινε μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και μου φάνηκε πως ήρθε το τέλος του κόσμου. Για λίγες εβδομάδες δεν ήξερα πως θα πάνε τα πράγματα και βίωσα μια κατάσταση που σκεφτόμουν απλά τον θάνατό μου.

Στο μυαλό μου έγραφα ήδη αποχαιρετισμούς και σκεφτόμουν τι θα αφήσω στα παιδιά μου. Ήμουν όμως τυχερή, καθώς διαγνώστηκα νωρίς. Δεν υπήρχαν μεταστάσεις, χειρουργήθηκα, δεν χρειάστηκε να υποβληθώ σε μαστεκτομή, την οποία η μητέρα μου είχε κάνει στην ίδια ηλικία με μένα. Έκανα θεραπείες και μέχρι τώρα όλα εξελίσσονται καλά» είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

H Βικτόρια Χίσλοπ με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Eurokinissi

Πολιτογράφηση ως Ελληνίδας πολίτη της Βικτόρια Χίσλποπ

Υπνεθυμίζεται ότι η Βικτόρια Χίσλοπ, που τρέφει μεγάλη αγάπη για την χώρα μας, είναι η συγγραφέας του best seller «Το Νησί» το οποίο μεταφέρθηκε στην Ελλάδα στην μικρή οθόνη, στη σειρά με τον ομώνυμο τίλτο. 

«Ίσως ακούγεται κλισέ, αλλά νιώθω πως ξαναγεννήθηκα… Δεν ξέρω πόσο θα ζήσω ακόμη. Διαγνώσθηκα με καρκίνο αλλά στον αντίποδα απέκτησα την ελληνική υπηκοότητα. Χειρουργήθηκα δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς ήταν πολύ δύσκολοι. Είμαι πλέον ένας αισιόδοξος άνθρωπος» είπε ακόμα στη συνέντευξή της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ