Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκε με την τρίτη δόση ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Ας ακούσουμε τους επιστήμονες» (φωτό & βίντεο)

Απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να εμβολιαστούν

Την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας», ακολουθώντας όπως είπε «πιστά τις οδηγίες των ειδικών».

Αμέσως μετά απηύθυνε έκκληση να κάνουν το ίδιο, είτε εκείνοι στους οποίους μπορεί να χορηγηθεί η τρίτη δόση, είτε πρωτίστως εκείνοι που δεν έχουν καθόλου εμβολιαστεί. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Μόλις ολοκλήρωσα την 3η δόση του εμβολίου κατά του Covid-19, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών.

EUROKINISSI

Και θα παρακαλούσα όλες και όλους να κάνουν το ίδιο, είτε όσον αφορά την 3η δόση είτε πρωτίστως όσον αφορά αυτούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί. Διότι πια τα δεδομένα είναι τόσο εμφατικά που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου.

Εννέα στους δέκα συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι και ένας πολύ μεγάλος αριθμός των συμπολιτών μας που χάνει τη ζωή του κάθε μέρα είναι και αυτοί ανεμβολίαστοι.

EUROKINISSI

EUROKINISSI

Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες. Ας δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας συνολικά.

Να προστατέψουμε πρώτα και πάνω απ' όλα τους εαυτούς μας, αυτούς που αγαπάμε και το κοινωνικό σύνολο», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μετά τον εμβολιασμό ο κ. Μητσοτάκης είχε σύντομη συνομιλία με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά και τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, για την προετοιμασία ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ