Η πρώτη φωτό από τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου & του Μαραβέγιας: Με υπέροχο νυφικό, πέπλο & χρυσάνθεμα η νύφη, με μπορντό σακάκι ο γαμπρός

Στην Ύδρα, το αγαπημένο τους νησί!

Την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με την Κωστή Μαραβέγια ανέβασε στο Instagram η Τόνια Σωτηροπούλου.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ να σημειωθεί ότι ο γάμος τους ήταν πολιτικός και έγινε σε πολύ στενό κύκλο, στην πανέμορφη Ύδρα.

Όπως βλέπουμε στην εικόνα η ηθοποιός επέλεξε ένα όμορφο λιτό νυφικό με διαφάνεια στο πάνω μέρος, ενώ είχε φορέσει ένα μακρύ πέπλο και κρατούσε στα χέρια της μια ανθοδέσμη με χρυσάνθεμα. Κομψός και ο γαμπρός, με τον καλλιτέχνη να φορά ένα μπορντό σακάκι συνδυασμένο με ανοιχτό μπλε πουκάμισο.

Instagram/toniasotiropoulou

Σκοπός των νεόνυμφων ήταν να γίνει το μυστήριο υπό άκρα μυστικότητα, με 10 μόλις καλεσμένους να βρίσκονται στην Ύδρα. Ανάμεσα στα δέκα άτομα της λίστας σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οι: Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και Κατερίνα Τσάνταλη.

Ο γάμος τελέστηκε από τον αντιδήμαρχο του νησιού, κ. Γιάννη Μπελεγρή στο ξενοδοχείο "Υδραία". Το νησί του Αργοσαρωνικού δεν ήταν μια τυχαία επιλογή και για τους δυο, αφού κάθε φορά που τους το επιτρέπουν οι συνθήκες πάντα την Ύδρα επισκέπτονται για διακοπές. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraveyas (@maraveyas)

Παρόλο που δεν δέχτηκαν να βγάλουν φωτογραφρίες οι φωτορεπόρτερ και οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν εκεί, αφού οι ίδιοι θέλησαν να κρατήσουν το γεγονός κρυφό και μόνο για αυτούς, ήταν ευγενέστατοι και τους κέρασαν τούρτα και κρασί.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει δηλώσει:   «Η Τόνια άλλαξε την ζωή μου προς το καλύτερο, γιατί η συντροφικότητα, όταν υπάρχει μια σταθερότητα και μια βάση, σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και με τα υπόλοιπα. Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια. Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο.  Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι το 24 ώρες, 7 ημέρες συγκατοίκηση.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι αγαπά ιδιαίτερα το συγκεκριμένο νησί, το οποίο και επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ