Story: 47χρονη μητέρα καλούσε κρυφά σε πάρτι φίλους του έφηβου γιου της - τους έδινε προφυλακτικά, τους άφηνε να μεθούν μέχρι τελικής πτώσεως (βίντεο)

Τα κρατούσε κρυφά και τους έλεγε να μην πουν τίποτα

39 ποινικά αδικήματα αντιμετωπίζει 47χρονη μητέρα από την Καλιφόρνια, η οποία σύμφωνα με τους εισαγγελείς, διοργάνωνε μυστικά πάρτι στα οποία έδινε σε εφήβους αλκοολούχα ποτά και προφυλακτικά, ενώ τους παρακολουθούσε την ώρα που επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα τα οποία επικαλείται το nypost.com η Shannon O'Connor βρισκόταν κάποια στιγμή σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και γελούσε με ένα μεθυσμένο αγόρι, το οποίο χτύπησε ένα κορίτσι, φίλη του τότε 15χρονου γιου της.

«Τα παιδιά, 14 και 15 ετών, μεθούσαν τόσο πολύ που «έκαναν εμετό, δεν μπορούσαν να σταθούν και έπεφταν αναίσθητα», δήλωσαν οι εισαγγελείς, ενώ να σημειωθεί ότι η γυναίκα κρατούσε κρυφά τα πάρτι τόσο από τους άλλους γονείς, όσο και από τον σύζυγό της.

 

 

Ήταν κάποια «γενναία παιδιά» όπως τα αποκάλεσε ο δικηγόρος Jeff Rosen εκείνα που αποκάλυψαν την «βαθιά αυτή ανησυχητική υπόθεση», με τον ίδιο να σημειώνει ακόμα ότι «ως γονιός, είμαι σοκαρισμένος. Ως δικηγόρος, είμαι αποφασισμένος να λογοδοτήσουν αυτοί οι ενήλικες που έβαλαν σε κίνδυνο τα παιδιά».

Μέσα σε 8 μήνες, από το 2020 έως και τις αρχές του 2021 η 47χρονη O’Connor φέρεται να διοργάνωσε πολλά πάρτι για τον γιο της και τους φίλους του και να πίεσε τους παρευρισκόμενους να μην πουν τίποτα για αυτά.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες τους είπε μεταξύ άλλων ότι αν κάποιος μιλούσε μπορεί να πήγαινε φυλακή, ενώ ένα 14χρονο κορίτσι που μίλησε για τα πάρτι δέχτηκε απειλές ότι θα αρχίσουν να κυκλοφορούν κακές φήμες για αυτή.

Σε ένα από τα πάρτι η γυναίκα φέρεται να έδωσε ένα προφυλακτικό σε έναν έφηβο και να τον έσπρωξε μέσα στο δωμάτιο, στο οποίο βρισκόταν, ξαπλωμένο στο κρεβάτι, ένα μεθυσμένο 14χρονο κορίτσι. «Το κορίτσι φοβήθηκε και έτρεξε και κλειδώθηκε στο μπάνιο» αναφέρεται σε σχετική δήλωση, σύμφωνα με το New York Post.

Σε ένα άλλο πάρτι συνόδευσε ένα αγόρι σε ένα δωμάτιο με ένα μεθυσμένο κορίτσι και μετά έφυγε. Το κορίτσι φέρεται να δέχθηκε επίθεση, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Η κοπέλα αργότερα ήρθε αντιμέτωπη με την O’Connor επειδή την άφησε μόνη της, πρόσθεσαν οι εισαγγελείς.  «Γιατί το έκανες αυτό, ήξερες τι θα μου κάνει» φέρεται να την ρώτησε το νεαρό κορίτσι.

Τον Οκτώβριο του 2020, η O’Connor νοίκιασε ένα εξοχικό στη Σάντα Κλάρα για τα παιδιά, τα οποία έκαναν ζημιές στο σπίτι, που άγγιζαν τα 9.000 δολάρια!

Η γυναίκα αντιμετωπίζει τώρα κακουργηματικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων αυτών της κακοποίησης παιδιών και της σεξουαλικής επίθεσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ