Στα βήματα της Grace Kelly ο Pierre Casiraghi - Ο γιος της Καρολίνας -χάρμα οφθαλμών - στην καμπάνια του Dior Men (φώτο)

Ανάμεσα στον οίκο Dior και στη βασιλική οικογένεια του Μονακό υπάρχει μια μακροχρόνια ιστορία αγάπης

Ο αδελφός της Σαρλότ Κασιράγκι , Πιέρ,  γίνεται πρεσβευτής της συλλογής  Dior Men και παρουσιάζει τα ρούχα υψηλής ραπτικής που σχεδίασε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ετικέτας, Kim Jones.

Ανάμεσα στον οίκο Dior και στη βασιλική οικογένεια του Μονακό υπάρχει μια μακροχρόνια ιστορία αγάπης.

Στις 7 Νοεμβρίου 1967, η πριγκίπισσα  Grace  εγκαινίασε την πρώτη μπουτίκ Baby Dior, στη rue Montaigne στο Παρίσι.

 

 

Απεικόνιση αυτής της αγάπη που υπήρχε μεταξύ της συζύγου του πρίγκιπα Rainier και του οίκου Dior, η έκθεση "Grace of Monaco, Princess Dior" που πραγματοποιήθηκε το 2019 στη Villa Les Rhumbs στο Granville παρουσίασε τη σχέση μιας ολόκληρης ζωής  , ανάμεσα στο γαλλικό οίκο και στο αιώνιο σύμβολο της κομψότητας.

 

 

Μια κομψότητα που πέρασε από γενιά σε γενιά γιατί τώρα είναι ο εγγονός της Γκρέις, ο Πιερ Κασιράγκι, ο οποίος στα 34 του γίνεται πρεσβευτής του Dior.

Η λεπτή σιλουέτα του Πιέρ Κασιράγκι γίνεται ο τέλειος "καμβάς" για τη νέα συλλογή του Kim Jones.

 

 

«Οι αναλογίες έχουν ανανεωθεί, αναδιαρθρωθεί και επανασχεδιαστεί για σήμερα: τα μεγέθη είναι μεγαλύτερα οι μανσέτες και τα περιλαίμια του πουκαμίσου είναι πιο άνετα.

Vanitatis/Instagram

Τα διαφορετικά στυλ ξεδιπλώνονται σε μια νέα ρευστότητα », σημειώνει ο οίκος, σύμφωνα με την Paris Match.

 

 

Υπέροχα κομψός με τα ο Pierre Casiraghi είναι το τέλειο πρόσωπο για τα κοστούμια με τις άψογες γραμμές και το πρωτοπωριακό στυλ του Kim Jones.

 

 

Ένας ιδανικός ρόλος για τον επιχειρηματία που τώρα μπαίνει κι αυτός στον κόσμο του Dior , όπως η σύζυγος του Μπεατρίς Μπορομέο, που συνεργάστηκε με τον οίκο τον περασμένο Ιανουάριο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ