Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην Κύπρο με το αγόρι της - το couture μίνι φόρεμα με τα swarovski (φωτό & βίντεο)

Το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα!

Στην Κύπρο, με αφορμή τα βραβεία του Madame Fígaro, Γυναίκες της Χρονιάς 2021, βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία φόρεσε ένα απίθανο μίνι φόρεμα.

Από το πλευρό της παρουσιάστριας δεν έλειψε ο αγαπημένος της σύντροφος Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, με την κάμερα της εκπομπής «Super Katerina», που βρέθηκε επίσης στο event να την ρωτάει μάλιστα αν σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα! «Εδώ είναι ρωτήστε τον. Αυτά είναι προσωπικά θέματα» απάντησε η Σπυροπούλου.

Φωτογραφίες: Instagram.konstantinaspyropoulou

Για να επιστρέψουμε όμως στο υπέροχο outfit που επέλεξε για την περίσταση, αυτό ήταν μια haute couture δημιουργία της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊώννου, η οποία επιμελήθηκε και το look της Μαρίας Μπεκατώρου, η οποία και παρουσίασε τα βραβεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mariampekatwrou

Το ασημένιο, μίνι φόρεμα που έβαλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν κεντημένο με κρύσταλλα swarovski ενώ είχε επίσης πετράδια σε μπλε χρώμα, που ταίριαζαν τέλεια με το τσαντάκι της, αφού ήταν σε ανάλογους τόνους. Είχε συνδυάσει δε το φουστάνι της με ψηλοτάνα, θηλυκά πέδιλα με λεπτά λουράκια.

Κομψός ήταν βέβαια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος που φόρεσε ένα γκρι κοστούμι, συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο.

Τα σημειωθεί ότι η Έφη Παπαϊωάννου είχε δημιουργήσει και το φανταστικό κουφετί φόρεμα, που είχε φορέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο λαμπερό πάρτι των γενεθλίων της, πριν από λίγο καιρό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ