Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Σαν βασίλισσα η Δήμητρα Κατσαφάδου: Ονειρικό σκηνικό για την madame La Vie En Rose (φωτό)

 «Εσείς είστε οι βασίλισσές μου!!!»

Σαν μια βασίλισσα ποζάρει η Δήμητρα Κατσαφάδου, με την  ιδρύτρια της γνωστής εταιρείας καλλυντικών La vie en Rose, να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες από τα προϊόντα του brand της.

«Σε ονόμασα βασίλισσα. Υπάρχουν ψηλότερες από σένα, ψηλότερες. Υπάρχουν αγνότερες από σένα, αγνότερες. Υπάρχουν ομορφότερες από σένα, ομορφότερες.

Αλλά εσύ είσαι η βασίλισσα. Εσείς είστε οι βασίλισσές μου!!! Σας προσφέρω τις πιο όμορφες δημιουργίες μου, σε μια εξαιρετική προσφορά έως απόψε το βράδυ…👑👑👑» διαβάζουμε σε μία από τις αναρτήσεις της, ενώ στην εικόνα την βλέπουμε σε ένα ονειρικό σκηνικό, να φορά μια εντυπωσιακή τουαλέτα, την τιάρα της και να κρατάει στα χέρια της ένα από τα αρώματα της εταιρείας.

Σε άλλη πάλι φωτογραφία την βλέπουμε με ένα ροζ στέμμα, σαν πριγκίπισσα, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο ποζάρει μπροστά από πανέμορφα, ανθισμένα λουλούδια.

Η Δήμητρα Μαρία Κατσαφάδου δημιούργησε την νεοσύστατη Ελληνική εταιρεία παρασκευής φυσικών καλλυντικών που φέρει το όνομά La vie en Rose by Dimitra Katsafadou το 2016, πριν μόλις 5 χρόνια, αρχίζοντας από μία μικρή μόνο κατσαρόλα στην κουζίνα του σπιτιού της.

Μερικά χρόνια αργότερα η εταιρεία διαθέτει ένα πρότυπο εργαστήριο παρασκευής και συσκευασίας των προϊόντων, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ με αριθμό πρωτοκόλλου 91571 καθώς και μία αλυσίδα 21 λιανικών καταστημάτων. Επιπλέον τα προϊόντα διανέμονται τόσο στην Ελλάδα, όσο στην Κύπρο και το εξωτερικό και η δημοφιλία της εταιρείας διαφαίνεται και στα μέσα μαζικής δικτύωσης αφού η σελίδα της εταιρείας  στο Facebook (La vie en Rose by Dimitra Katsafadou) ακολουθείται από 360.000 χρήστες  με βαθμολογία 5 αστέρια, καθώς και στο instagram με 475.000 ακολούθους (@lavieenrose_gr).

Ποια είναι όμως η δημιουργός της La vie en Rose;

Η ιδρύτρια της εταιρείας είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Χημείας, και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο τμήμα της Ανόργανης Χημείας του ΕΚΠΑ, με τίτλο «Οργανική και Ανόργανη σύνθεση Καλλυντικών». Όπως η ίδια μας αναφέρει : “Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Χημικό της Αθήνας, παρατηρώντας τις αντιδράσεις των χημικών στοιχείων από μια άλλη οπτική, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η «χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης».

Διάφορα σωματίδια αρέσκονταν να ενώνονται με κάποια ενώ με άλλα καθόλου! Υπήρχε μια ερωτική έλξη ανάλογα με τους δεσμούς (ομοιοπολικοί - ετεροπολικοί κ.α.). Η παραπάνω παρατήρηση με ώθησαν στο να αναπτύξω μια δική μου χημεία, η οποία υπακούει άριστα στη δημιουργία πλούσιων κρεμών και καλλυντικών, γενικότερα.”

Ηταν το 2016 λοιπόν, όταν ξεκίνησε το μικρό εργαστήριο της La vie en Rose στην Αγία Παρασκευή στην οδό Αγίου Ιωάννου 75, το οποίο εξυπηρετούσε ταυτόχρονα και τις λιανικές πωλήσεις. Η αγάπη όμως του κόσμου και η εμπιστοσύνη που έδειξε στην νέα χημικό, οδήγησαν σε μια εταιρεία με 21 μητρικά υποκαταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο καθώς συνεργασίες, με κέντρα αισθητικής, καταστήματα εμπορίας καλλυντικών και πλαστικούς χειρουργούς.

Για όλους αυτούς τους λόγους η δημιουργός της La vie en Rose, Δήμητρα Κατσαφάδου, αναδείχθηκε για 4 συνεχόμενα έτη ως μία από τις γυναίκες επιχειρηματίες της χρονιάς (Leading Women in Business 2016-2020). Επιπλέον, τον Νοέμβριο του 2018 βραβεύτηκε από το Εμπορικό Επιμελητήριο και υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας για την καινοτομία του μύκητα Kombucha.

Oι επιτυχίες συνεχίστηκαν για την εταιρεία και την ιδρύτρια της αφού τον Ιανουάριο του 2020 βραβεύτηκε ως η Eλληνική εταιρεία με τα πιο καινοτόμα και ποιοτικότερα καλλυντικά προϊόντα στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τον θεσμό Αction in Greece. Επιπλέον τον Φεβρουάριο του 2020, είχε την τιμή να ηγείται ομιλίας, σε διεθνή ημερίδα προς τιμήν των γυναικών επιστημόνων που διαπρέπουν στον κλάδο της Χημείας, από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ