Σήμερα γάμος γίνεται σε… πολυτελές κτήμα! Η κόρη του Bill Gates λέει το «I do» στον 30χρονο ιππέα που της έκλεψε την καρδιά (φωτό & βίντεο)

Η Jennifer παντρεύεται τον αγαπημένο της Nayel Nassar

Jennifer Gates είναι έτοιμη να πει το «I do» με την μεγάλη κόρη του Bill και της Melinda να ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Nayel Nassar, αυτό το Σαββατοκύριακο (16 -17/10).

Ήδη ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft έχει φτάσει στη Νέα Υόρκη, από την Πέμπτη για τον γάμο, που θα κοστίσει δύο εκατομμύρια δολάρια και ο οποίος θα γίνει στο αγρόκτημα αξίας 16 εκατομμυρίων δολαρίων της οικογένειας, στο Βόρειο Γουέστσεστερ.

 

 

 

Σύμφωνα με το People, η 25χρονη και ο 30χρονος αγαπημένος της, πέρασαν την χθεσινή ημέρα, ο καθένας με τους δικούς του ανθρώπους και τώρα είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την τελετή.

Πηγή προσκείμενη στην οικογένεια δήλωσε ακόμα ότι η μητέρα της, Melinda Gates, την βοηθάει με τις προετοιμασίες. «Η Jennifer είναι πολύ κοντά με την μαμά της» είπε.

Η Jennifer μαζί με την μαμά της Melinda στη Νέα Υόρκη, λίγο πριν τον γάμο

 

Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά θα είναι ένας «μεγάλος γάμος» με υψηλού επιπέδου καλεσμένους και έτσι τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια. Την ίδια ώρα εργάτες δουλεύουν για να ετοιμάσουν τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο, όπου θα γίνει η λαμπερή δεξίωση χτίζοντας, μεταξύ άλλων, παραμυθένια κιόσκια για τους καλεσμένους.

 

«Έχουμε μεγαλώσει τρία απίστευτα παιδιά και δημιουργήσαμε ένα ίδρυμα που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο για να επιτρέψει σε όλους τους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς και παραγωγικές ζωές/ Ζητάμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας καθώς ταπαιδιά αρχίζουν το ταξίδι σε αυτή τη νέα ζωή» ανέφερε η οικογένεια του Bill Gates, σε σχετική ανακοίνωση.

Η Jennifer ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον επαγγελματία ιππέα τον Ιανουάριο του 2020, ενώ να σημειωθεί ότι έχει ακόμα δύο αδέλφια, την 19χρονη Phoebe και την 22χρονη Rory.

Να σημειωθεί ότι η 25χρονη αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο California Ivy League την άνοιξη του 2018 με πτυχίο ανθρώπινης βιολογίας, ενώ ο καλός της. ο οποίος κατάγεται από την Αίγυπτο, πήρε το πτυχίο του στα Οικονομικά, επίσης από το ίδιο πανεπιστήμιο το 2013.

 

 

 

 

 

 

Η Jennifer μάλιστα λατρεύει τα άλογα, μια αγάπη που μοιράζεται με τον αγαπημένο της, με την ίδια να λέει στο CNN Sports ότι «πάντα μου άρεσαν τα άλογα. Έπεισα τους γονείς μου να με αφήσουν να ξεκινήσω μαθήματα σε έναν τοπικό αχυρώνα και τα πράγματα προχώρησαν από εκεί και πέρα».

 

Ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ξεκίνησε τον ιππικό αθλητισμό στην ηλικία των πέντε ετών.

Και οι δυο, σύμφωνα με το ET, τα έχουν καταφέρει επαγγελματικά στο συγκεκριμένο άθλημα, αφού έχουν συμμετάσχει μεταξύ άλλων στο Grand Prix.

Αφού έκανε ένα χρόνο off, για να επικεντρωθεί στην ιππασία η Jennifer Gates γράφτηκε στην Ιατρική Σχολή Icahn στο Mount Sinai της Νέας Υόρκης, όπου αυτή τη στιγμή σπουδάζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ