Tom Cruise: Οι εικόνες με το «φουσκωμένο» πρόσωπο που έκαναν τον γύρο του κόσμου - πλαστική ή παραπανίσια κιλά; (φωτό & βίντεο)

Ήταν αγνώριστος!

Φωτογραφίες του Tom Cruise κάνουν τον γύρο του κόσμου, αφού πυροδότησαν εικασίες ότι ο 59χρονος σταρ έχει κάνει αισθητική επέμβαση.

Ειδικότερα ο ηθοποιός του Mission Impossible παρακολούθησε πριν λίγες ημέρες ένα αγώνα μπέιζμπολ στο Λος Άντελες και οι εικόνες «γέννησαν» απορίες, αφού φαίνεται πιο «γεμάτος» στο πρόσωπο, κάτι που σχολιάστηκε από τους χρήστες των social media.

«Tom Cruise τι έκανες στο πρόσωπό σου;» αναρωτήθηκε κάποιος, ενώ άλλος έγραψε στο Twitter «ο Tom έχει κάνει κάτι στο πρόσωπό του και έχει πάρει βάρος, αλλά αυτός είναι ο Tom μας».

Μάλιστα υπήρχαν και ορισμένοι που δεν πίστεψαν, σύμφωνα με το Page Six, ότι το πρόσωπο στις εικόνες ήταν ο διάσημος ηθοποιός, αλλά κάποιος σωσίας του!

Ο Tom Cruise εθεάθη πάλι την Τετάρτη, επίσης στο Λος Άντζελες, όπου πιλόταρε μόνος το αεροπλάνο του και στη συνέχεια ανέβηκε σε μια κόκκινη μηχανή και έφυγε από το σημείο. Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοιότητας, πάντως ο 59χρονος σταρ φάνηκε λιγότερο «φουσκωμένος» απ' ότι στον αγώνα μπέιζμπολ.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός έχει καταφέρει να μείνει σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ είναι γνωστό ότι πολλές φορές επιλέγει να γυρίσει εκείνος τις επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες του και να μην βάλει αντικαταστάτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Ωστόσο μέσα στα χρόνια έχει κάνει πολλές αλλαγές στην εμφάνισή του, όπως το να πειραματιστεί με το στυλ του, ενώ όταν είχε εμφανιστεί τον περασμένο Ιούλιο σε αγώνα της Formula 1, επίσης πολλοί είχαν σχολιάσει ότι έχει αλλάξει πολύ, σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ