Γιάννης Μπουτάρης: «Εγώ είμαι αλκοολικός - ακόμα κι όταν πεθάνω, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι» (βίντεο)

Μίλησε επίσης για τα εγγόνια του και τον έρωτα της ζωής του

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε για τα εγγόνια του, τον έρωτα της ζωής του αλλά και το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκόολ.

Ειδικότερα ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο Open είπε μεταξύ άλλων ότι: «Ένα πράγμα που θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει, είναι η σχέση μου με το κρασί. Ακόμα κι όταν πεθάνω, θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι».

Και πρόσθεσε πως «Όποιος έχει εξάρτηση πρέπει να το παραδεχτεί και για να απεξαρτηθεί πρέπει να πει ότι το θέλει. Εγώ είμαι αλκοολικός, παρόλο που κάποιοι μου λένε ότι δεν είσαι αφού δεν πίνεις τώρα».

«Την γυναίκα μου την γνώρισα 1954 και τα φτιάξαμε το 1958, μετά από αρκετή πολιορκία. Μετά χωρίσαμε και την διεκδίκησα από άλλον άντρα. Αργότερα ήμουν μέχρι τα αυτιά με το αλκοόλ και στην συνέχεια της είπα έλα να αρχίσουμε ξανά τη ζωή μας» είπε ακόμα και συνέχισε: «Η γυναίκα μου συζούσε με έναν άλλο και της είπα ότι "δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα. Εάν σε μαγεύει ο άνδρας αυτός, θα μείνεις μαζί του, εάν δεν σε μαγεύει, έλα να ξαναρχίσουμε τη ζωή μας"».

Ακόμα είπε ότι: «Οι βλάχοι έχουν ένα συνήθειο, ένα έθιμο, όταν γεννιέται ένα παιδί, να το περνάν σκουλαρίκι, που είναι για το μάτι. Για να πάω στα χνάρια του μπαμπά, έβαλα και το σκουλαρίκι, όταν γεννήθηκε η πρώτη μου εγγονή».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ