Γιώργος Παπανδρέου - με διάθεση επιστροφής η νέα του ανάρτηση: «18 Οκτώβρη 2021, αφετηρία νέων αγώνων» (βίντεο)

Το post με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 40 χρόνων από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ 

Μια αινιγματική ανάρτηση με αφορμή την σημερινή επέτειο της συμπλήρωσης 40 χρόνων από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1981, έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ειδικότερα ο πρώην πρωθυπουργός έγραψε στο Twitter: «18 Οκτώβρη 1981 Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας. 18 Οκτώβρη 2021 Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού».

Πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό να αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει την υποψήφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, κάτι που πιθανόν να αφήνει να εννοηθεί - εμμέσως πλην σαφώς - με την ανάρτησή του.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα ο Γ. Παπανδρέου είχε συζήτηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη, την οποία ζήτησε ο πρώην πρωθυπουργός στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής και την ευρύτερη παράταξη. Η συζήτηση έγινε με τηλεδιάσκεψη καθώς ο  Ανδρουλάκης βρίσκεται σε περιοδεία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η συζήτησε έγινε σε καλό κλίμα με τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ να αναγνωρίζει τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού σε κρίσιμες στιγμές και υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας της παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε στον κ. Παπανδρέου: «Η διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας αφορά την επόμενη ημέρα του Κινήματος. Αφορά το μέλλον της παράταξης και της χώρας. Η ανανέωση είναι πολιτικό και κοινωνικό αίτημα και βασική προϋπόθεση για την αναγέννησή μας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ