Evi Evane: Γαστρονομικό event στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης Top Resa - Τα πιάτα της σεφ Ντίνας Νικολάου εντυπωσίασαν (φωτό)

Το μενού ήταν εμπνευσμένο από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές

Mε μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2021, γαστρονομικό, ελληνικό γεύμα, στο παρισινό, βραβευμένο Ελληνικό εστιατόριο EVI EVANE, στα πλάισια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης TOP RESA. Μια διοργάνωση του ΕΟΤ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και εκπροσώπων του ΕΟΤ.

Κατά τη διάρκεια αυτού του γεύματος, ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, με διαπρεπείς προσωπικότητες από τον χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού της Γαλλίας, προκειμένου για την επιπλέον προβολή του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, των τοπικών παραδόσεων αλλά και προϊόντων.

Ο ΓΓ του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης – Δήμητρα Βοζίκη (Προϊσταμένη Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας), Ιωάννα Αργυράκη, Μαρία Νικολάου, Ντίνα Νικολάου.

 

Τα πιάτα με υπογραφή Ντίνα Νικολάου που εντυπωσίασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους.

 

Το μενού ήταν εμπνευσμένο από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές διαφόρων περιοχών της Ελλάδας, με πρωταγωνιστές, Ελληνικά εξαγώγιμα προϊόντα, όπως, φέτα ΠΟΠ, ελληνικά ΠΟΠ τυριά, ελαιόλαδο, γιαούρτι, αυγοτάραχο, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα και πλήθος άλλων ποιοτικών προϊόντων, που αριστοτεχνικά είχαν ενταχθεί στο εδεσματολόγιο από την σεφ Ντίνα Νικολάου. Τα πιάτα συνοδεύτηκαν από κρασιά των Ελληνικών αμπελώνων και εντυπωσίασαν οι αρμονικοί συνδυασμοί φαγητού και κρασιού, σύμφωνα με το dinanikolaou.gr.

Ο Γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης συναντά την «σιδηρά» κυρία του Γαλλικού τουρισμού Corinne Menegaux (Directrice de l’office de Tourisme de Paris/Διευθύντρια του γραφείου Τουρισμού του Παρισιού) και ανταλλάσουν απόψεις και σχέδια δράσης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ