Κώστας Μπακογιάννης: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα του - «έχει περάσει πολλά, αλλά είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω»

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω»

Μια συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων που ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων μέσα από το post του, όσους έχουν δείξει την αγάπη και την στήριξή τους στην οικογένειά του, μετά την ανακοίνωση που έκανε η πολιτικός της ΝΔ, για την διάγνωσή της με πολλαπλό μυέλωμα.

Ο πολιτικός κόσμος και όχι μόνο, σύσσωμος έχει σταθεί στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη, που μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και ο γιος της θέλησε να γράψει μερικά λόγια αλλά και να καλέσει τον κόσμο να εξετάζετε αφού «η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει την διαφορά».

Αναλυτικά ο Κώστας Μπακογιάννη έγραψε: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’ όλους. Την δίνει όλη της την ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη.

Δείτε επίσης: Ντόρα Μπακογιάννη: Στο πλευρό της όλος ο πολιτικός κόσμος μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο - «Θα βγεις νικήτρια» (φωτό & βίντεο)

Έχει περάσει πολλά αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει την διαφορά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ