Ντόρα Μπακογιάννη: Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο - «Δεν το βάζουμε κάτω, θα δώσουμε αυτή τη μάχη» (βίντεο)

«όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται στην πολιτική, πρέπει να είναι ειλικρινής»

Την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση για την διάγνωσή της με πολλαπλό μυέλωμα έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε για την ασθένειά της σε σε διαδικτυακή εκδήλωση.

Ειδικότερα η βουλευτής της ΝΔ μίλησε σε εκδήλωση με θέμα τις γερμανικές εκλογές, με την ίδια να ευχαριστεί μεταξύ άλλων τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης.

«Πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε όσους περνούν το ίδιο ότι δεν είναι μόνοι τους. Να τους πει ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία πολεμιέται, σήμερα ακόμα περισσότερο από το παρελθόν» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Παράλληλα, εξήγησε πως «όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται στην πολιτική, πρέπει να είναι ειλικρινής και να στέλνει παράλληλα και ένα δυνατό μήνυμα σε όλους».

Δείτε επίσης: Ντόρα Μπακογιάννη: Στο πλευρό της όλος ο πολιτικός κόσμος μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο - «Θα βγεις νικήτρια» (φωτό & βίντεο)

«Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία. Ελπίζω κι από αυτή την προσπάθεια να βγω ακόμα πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι τόσο πολύ συγκινητικά. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων» πρόσθεσε ακόμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ