Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Ο Δίας, μετά από αρκετούς μήνες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία (από τις 20/6), επιστρέφει στην ορθή του πορεία σήμερα, μέχρι την τελική του έξοδο από τον Υδροχόο στις 29/12. Η παράλληλη διαδρομή Δία-Κρόνου τη φετινή χρονιά, όπως και το 2020 που βρίσκονταν μαζί στον Αιγόκερω, ήταν ίσως η πιο σημαντική επιρροή κι αυτή που ουσιαστικά συνέπεσε με την πανδημία.

Οι δυο πλανήτες χωρίστηκαν για λίγο τους καλοκαιρινούς μήνες του 2021, από τα μέσα Μαΐου που ο Δίας πέρασε δοκιμαστικά στους Ιχθύς, μέχρι το τέλος Ιουλίου που επέστρεψε ανάδρομος στον Υδροχόο. Αυτή ήταν και μια προσωρινή ανάσα από τους περιορισμούς.

ΚΡΙΟΣ

Από τις 20/6 που ο Δίας γύρισε σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, πολλά πράγματα μπορεί να πάγωσαν, να μην εξελίχθηκαν όπως θα επιθυμούσατε ή να σας δυσκόλεψαν ιδιαίτερα. Κάποια από αυτά μπορεί να αναφέρονται και στους στόχους σας ή στις σχέσεις σας. Κάποιοι μπορεί να είχατε και δεύτερες σκέψεις για φίλους ή συνεργάτες. Σήμερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 20/6 και μετά, μπορεί να νιώσατε στασιμότητα ή ότι δεν εξελίσσονταν τα πράγματα όπως θέλετε, είτε σε θέματα δουλειάς είτε στους προσωπικούς σας στόχους. Παρόλα αυτά, αν αντέξατε με τους όποιους κλυδωνισμούς στα θέματα της εργασίας σας, τώρα μπορείτε κάπως να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ή αλλαγές και να βελτιώσετε τα πράγματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Δία, από το τέλος Ιουνίου ως τώρα, μπορεί να νιώσατε ότι σας περιόρισε αρκετά σε σχέση με την επαγγελματική σας ανάπτυξη ή μπορεί να δημιούργησε και κάποιες αμφιβολίες για θέματα που αφορούν στις σπουδές ή και καθυστερήσεις και ανατροπές. Ίσως μάλιστα απογοητευτήκατε από κάποια στασιμότητα. Όμως από σήμερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, μέχρι την τελική του έξοδο στις 29/12. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ