Η Κατερίνα Γερονικολού στο πιο χαρούμενο βίντεο: Με το νυφικό της χορεύει στο ηλιοβασίλεμα, σαν να μην την βλέπει κανείς

Ότι πιο αισιόδοξο!

Ένα πολύ όμορφο και ασιόδοξο αν θέλετε, βίντεο ανέβασε στη σελίδα της στο Instagram η Κατερίνα Γερονικολού.

Σε αυτό βλέπουμε την ηθοποιό να φοράει ένα ονειρικό νυφικό και να χορεύει στο ηλιοβασίλεμα.

«Χόρεψε σαν να μην σε βλέπει κανείς» γράφει στο post της, ενώ αν κρίνουμε από τα τα ταγκς που έχει προσθέσει πρόκειται για τα backstage κάποιας φωτογράφισης.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Γερονικολού και ο σύντροφός της Γιάννης Τσιμιτσέλης έχουν μαζί μια κορούλα με τον ίδιο να μιλά την Κυριακή στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και να λέει, μεταξύ άλλων για την Εύα:

«Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, δεν μου βγαίνει. Δεν τη βλέπω και καθημερινά, δύο μέρες στις 15 που τη βλέπω δυσκολεύομαι να είμαι αυστηρός. Προσπαθώ όμως να κρατάω έναν κοινό κώδικα με τη Βάσω. Θα ήθελα να τη βλέπω περισσότερο αλλά είναι έτσι η δουλεια… Προσπαθώ να τη βλέπω και ενδιάμεσα κάποιες ώρες. Δεν με είχα ονειρευτεί ποτέ πατέρα, δεν το προγραμματίζεις αυτό, έρχεται από μόνο του. Από τότε που έγινα πατέρας έχω γίνει πιο ευαίσθητος, βλέπω τα πράγματα με προτεραιότητα το παιδί».

Όσο για το όταν ακούσει για πρώτη φορά την κόρη του να μιλάει για κάποιο αγόρι είπε: «Είναι ακόμα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν το κάνω ακόμα εικόνα, αλλά θα γίνει».

Αναφορικά με τον ενδεχόμενο να κάνει κάποια πρωινή εκπομπή δήλωσε ότι: «Δεν θα το έκανα. Το ζωντανό είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα, θέλει άντερα για να το κάνεις. Δεν θα μπορούσα. Μου αρέσει η εκπομπή που κάνω τώρα γιατί τη δημιουργώ εγώ. Σε ένα πρωινό είσαι πιο πολύ εκτελεστικό όργανο από ότι δημιουργικό».

Ακόμα αναφέρθηκε στα γυρίσματα της εκπομπής του “Fishy” και στο γεγονός ότι καλεσμένη ήταν η Κατερίνα Γερονικολού, με τον ίδιο να λέει: «Ήταν πολύ παράξενο, εγώ που δεν είμαι δημοσιογράφος, να παίρνω συνέντευξη από την κοπέλα μου. Ήταν κουλαμάρα. Ρώτησα και πράγματα που την έφεραν σε δύσκολη θέση. Τι άντρα γουστάρει και τέτοια. Δεν νιώθω τη φθορά που δουλεύουμε μαζί. Από τη στιγμή που δεν δημιουργήθηκε ένταση στην καραντίνα δεν θα δημιουργηθεί στη δουλειά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ