Ανέτ Αρτάνι: Σοκάρει με την εξομολόγηση της - «Πρώην συνεργάτης μου πήγε να με βιάσει τρεις φορές» (βίντεο)

Τι είπε για τον εφιάλτη που έζησε...

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ανέτ Αρτάνι μιλώντας στην εκπομπή «Love It» το πρωί της Δευτέρας. 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για έναν παλιό της συνεργάτη, ο οποίος προσπάθησε να τη βιάσει τρεις φορές. 

 

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη η Ανέτ Αρτάνι το πρωί της Δευτέρας η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να δέχθηκε από στενό της συνεργάτη. Από την Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται, η Ανέτ Αρτάνι μίλησε και για τα παιδιά βιβλία τα οποία έχει γράψει αντλώντας έμπνευση από το γιο της.

«Βρίσκομαι τώρα στη Νέα Υόρκη, έγραψα 7 παιδικά βιβλία. Έχω μεγάλη έμπνευση τον γιο μου. Μάλιστα γράφω και κάποια βιβλία για τη διαταραχή ελλειματικής προσοχής. Ο γιος μου πάσχει από αυτό και έβλεπα ότι στεναχωριέται και ήθελα να του δείξω ότι δεν είναι κάτι αρνητικό. Να το βλέπει σαν super δύναμη. Μια μέρα επέλεξε να τρέξει προς το σχολείο και έβλεπα ότι είναι πολύ γρήγορος. Και τον έβαλα να τρέξει σε αγώνες και τα κέρδισε όλα» ανέφερε αρχικά η Ανέτ Αρτάνι.

 

 

Σε ότι αφορά την σεξουαλική παρενόχληση, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Συνεχίζω και γράφω τραγούδια. Έγραφα τραγούδια για 15 χρόνια με τον μαέστρο. Ήταν ο άνθρωπος που μοιραζόμουν μαζί του τα πάντα και μιλούσαμε για όλα. Όταν έμεινα ελεύθερη μου την έπεσε πολύ βαριά, σχεδόν πήγε να με βιάσει τρεις φορές.

Με έπιασε πανικός μέσα μου, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και του είπα ότι δεν ήθελα να ξανά δουλέψω μαζί του. Όλος αυτός ο χώρος που με γνώρισε αυτός ο άνθρωπος, έχει φοβηθεί και έχουν εξαφανιστεί. Βρήκα δικηγόρος και τώρα θα τον πάω στα δικαστήρια».

 

 

Η ίδια σε συνέχεια των δηλώσεών της και μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στην οποία μίλησε σήμερα είπε πως θα καταθέσει μήνυση για τρεις απόπειρες βιασμού εναντίον του πρώην συνεργάτη της.

Όπως είπε η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια πρόκειται για μαέστρο και οι απόπειρες βιασμού εναντίον της έγιναν πριν από 5 με 6 χρόνια. Η Ανέτ Αρτάνι περιέγραψε ότι πρόκειται για άνθρωπο που γνωρίζει εδώ και 20 χρόνια, ήταν φίλοι και έγραφαν μουσική.

 

 

«Από τότε που ήμουν μόνη μου, μου την έπεσε, μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου. Έχει σχέση, δεν είναι παντρεμένος, έχει παιδιά. Επειδή δουλεύαμε μαζί και ήταν μαέστρος μου, ένιωθα άσχημα να μην τον προσβάλλω και του υπενθύμιζα ότι είχε οικογένεια.

 

 

 

Μετά ήταν κακός μαζί μου στην πίστα και μετά από μήνες το ξαναπροσπάθησε. Έπαθα πανικό, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Τον πρόσβαλλα πάλι κι έπειτα μου έκανε τη ζωή πατίνι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, δε μιλούσε γιατί φοβόταν και προσπάθησε να το βγάλει από το μυαλό της, ενώ αυτός ο άνθρωπος δε δίστασε να της επιτεθεί φραστικά ακόμη και μπροστά στον αρραβωνιαστικό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ