Πριγκίπισσα η κόρη του Bill Gates: Τα ονειρικά Vera Wang νυφικά της Jennifer - από τούλι & χειροποίητη δαντέλα (φωτό & βίντεο)

Οι πρώτες επίσημες φωτό από τον γάμο!

Η Jennifer Gates παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Nayel Nassar το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε ένα λαμπερό γάμο που λέγεται ότι κόστισε στην οικογένεια δύο εκατομμύρια δολάρια.

Και οι δύο απόφοιτοι του Στάνφορντ, δέθηκαν εξαιτίας της αγάπης τους για τα άλογα, αφού ο αγαπημένος της μεγάλης κόρης του Bill και της Melinda Gates είναι επαγγελματίας ιππέας, ενώ και εκείνη έχει αγωνιστεί και λατρεύει το συγκεκριμένο άθλημα, αν και τώρα το άφησε για λίγο στην άκρη αφού εκίνησε την ιατρική σχολή το 2019.

Πριν ακολουθήσει την πορεία της στην ιατρική, η Jennifer ήταν αθλήτρια ιππασίας, ενώ είναι επίσης η ιδρύτρια του Evergate Stables, το οποίο πλέον διαχειρίζεται μαζί με τον σύζυγό της.

Instagram/verawanggang/Photography: @allanzepedaphoto

Ο Nayel γεννήθηκε στο Σικάγο του Illinois και μεγάλωσε στο Κουβέιτ από τους Αιγύπτιους γονείς του, Iman Harby και Fouad Nassar, ιδρυτές και διευθυντές του Diwan Interiors International.

Αυτή τη στιγμή κατατάσσεται στην 44η θέση παγκοσμίως ως αναβάτης άλματος και αγωνίστηκε στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες του στο Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι για την ομάδα της Αιγύπτου. Ο Nayel επίσης ανέπτυξε πρόσφατα και κυκλοφόρησε το Jumpr, μια νέα εφαρμογή για αποτελέσματα και στατιστικά.

Ο αρραβώνας τους έγινε το 2020, με τον Αιγύπτιο tycoon να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σε μια πίστα του σκι, όπως αναφέρει η Vogue.

Τώρα λοιπόν έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται και οι πρώτες επίσημες φωτογαρφίες από το μυστήριο και την υπέροχη τελετή που έγινε στο υπεροπολυτελές κτήμα τους στο Westchester, της Νέας Υόρκης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Να σημειωθεί ότι πριν την τελετή που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου είχε προηγηθεί, σύμφωνα με την daily mail μια μυστική θρησκευτική μουσουλμανική τελετή το βράδυ της Παρασκευής.

Η νύφη έμοιαζε με πριγκίπισα μέσα στο custom made νυφικό της, που ήταν μια δημιουργία υψηλής ραπτικής από την «ιέρια» των νυφικών  Vera Wang. Σε Α γραμμή το φόρεμα ήταν φτιαγμένο από χειροποίητη δαντέλα, από γαλλική μακραμέ στο μπούστο και τα μανίκια, ενώ συνέχιζε σε μια απίθανη φούστα, στο χρώμα της σαμπάνιας, από ιταλικό τούλι.

Instagram/verawanggang/Photography: @allanzepedaphoto

Από τα ίδια υφάσματα ήταν και το μακρύ πέλο που στόλιζε τα μαλλιά της, τα οποία είχε πιάσει μισά πάνω, κάνοντας τους ελαφριές μπούκλες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marcy Blum (@marcyblum)

Στη δεξίωξη ωστόσο άλλαξε φόρεμα και έβαλε επίσης μια δημιουργία της διάσημης σχεδιάστριας. Το φόρεμά της ήταν όλο από δαντέλα ενώ είχε τιράντες. Παράλληλα η νύφη έπιασε τα μαλλιά της επάνω σε ένα όμορφο κότσο και πρόσθεσε ένα κολιέ και λευκά άνθη στο κεφάλι της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ