Κώστας Λεφάκης: Έτσι θα επηρεάσει η εκρηκτική Πανσέληνος στον Κριό (20/10) τα 12 ζώδια - Ποιοι πρέπει να δείξουν προσοχή;

Αναλυτικά οι προβλέψεις του διάσημου αστρολόγου

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου 2021; Δείτε παρακάτω τις προβλέψειςαπό τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

Κριός

Η Πανσέληνος στον Ζυγό την προσεχή Τετάρτη τονίζει τα αιτήματα των άλλων απέναντί σας, ενώ η παρουσία του Άρη  στο ίδιο ζώδιο, κάνει εριστική και πιεστική την συμπεριφορά, τόσο των συνεργατών σας, όσο και των ανθρώπων της οικογένειας. Οργανώστε τις δραστηριότητές σας για να αποδώσουν και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για το χαμένο χρόνο.  Η καθημερινότητα θα είναι νευρική και κουραστική, ωστόσο η τύχη δεν θα λείψει από το πλευρό σας και μάλιστα τις στιγμές που θα την χρειάζεστε περισσότερο. Στην ένταση των ημερών, σε όλο το μήκος της εβδομάδας, παρατηρείται η επιτάχυνση μεγάλων υποθέσεων που σας αφορούν μετά από ένα διάστημα καθυστερήσεων.

Ταύρος

Η Πανσέληνος της Τετάρτης στον Ζυγό και η διέλευση της Αφροδίτης από τον Τοξότη θα επιταχύνουν επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα σας κάνουν περισσότερο εξωστρεφείς και θα σας υποχρεώσουν να κινηθείτε και να μετακινηθείτε έντονα σε καθημερινή βάση. Προσοχή απαιτούν οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, οι εμπορικές συμφωνίες που θα κλείσετε και οι νέες επιλογές που θα κάνετε σε οποιονδήποτε τομέα. Μόνο τα εμπόδια του Κρόνου στον επαγγελματικό χώρο και η επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία σας βοηθούν να επισπεύσετε οτιδήποτε καθυστερούσε μέχρι σήμερα. Ερωτικά το κλίμα συνεχίζει να παραμένει μεταβατικό.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος του Ζυγού στις 20 του μήνα τονίζει την αποτελεσματικότητα και αυξάνει την αισιοδοξία μέσα σας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη πληθαίνει την επιτυχία στις σχέσεις τις προσωπικές και τις κοινωνικές. Ο Δίας σε ορθόδρομη πορεία αποκαλύπτει ένα σχέδιο που ήταν κρυμμένο για αρκετό διάστημα και το οποίο σχετίζεται με την επιτυχία ενός στόχου που είχατε βάλει στο παρελθόν. Η καθημερινότητα εμπλουτίζεται με ευχάριστες, αλλά και με έντονες στιγμές και συγκινήσεις. Ωστόσο οι οικονομικές υποχρεώσεις συνεχίζουν να σας «καταδιώκουν».

Καρκίνος

Η εβδομάδα αυτή απαιτεί σύνεση, προσοχή και προνοητικότητα. Ήλιος, Ερμής και Άρης μαζί, σε δυσαρμονία με Πλούτωνα θα πυροδοτήσουν γεγονότα τα οποία θα σας αναστατώσουν. Κάποιοι θα προβληματιστείτε με τα αισθηματικά σας και κάποιοι άλλοι θα αντιμετωπίσετε ένα κύμα γεγονότων στο οικογενειακό περιβάλλον τα οποία δεν θα είναι τόσο εύκολο να τα χαλιναγωγήσετε. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι, οργανωμένοι και έξυπνοι στη διαχείριση ανθρώπων και καταστάσεων. Στο χέρι σας είναι να βρείτε αλώβητοι από αυτήν την μεγάλη φασαρία.

Λέων

Η Πανσ’εληνος της προσεχούς Τετάρτης θα φέρει αναστάτωση στις τρέχουσες καθημερινές επαφές, συνεργασίες και συναναστροφές σας. Αποφύγετε σχόλια και παρεξηγήσεις, όπως και πολυσύχναστους χώρους. Διατηρήστε διακριτική την ερωτική σας δραστηριότητα και μην εκμυστηρεύεστε σχέδια, ή μυστικά σε ανθρώπους που δεν είναι εχέμυθοι. Τέλος φροντίστε να έχετε εναλλακτικές όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε, ή να έχετε σημαντικές επαφές σε επαγγελματικό επίπεδο, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και το oroskopos.gr.

Παρθένος

Ο συνωστισμός πλανητών στον Ζυγτό και η Πανσέληνος της Τετάρτης, αυξάνουν περιστατικά που φορτίζουν, ή επιβαρύνουν, τόσο τη συναισθηματική σας ζωή, όσο και το οικονομικό σας πρόγραμμα. Ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος και αυτό σημαίνει υποχώρηση των καθυστερήσεων και ύφεση του άγχους που είχατε για αρκετές εβδομάδες. Τα οικονομικά σας όμως θα συνεχίσουν να σας απασχολούν και οι λύσεις στα σχετικά προβλήματα δεν είναι ούτε εύκολες, ούτε γρήγορες ακόμα. Η παρουσία πάντως ενός ανθρώπου θα σας βγάλει από δύσκολη θέση και μια απρόβλεπτη συνάντηση θα σας δώσει μια έξυπνη ιδέα για το δικό σας συμφέρον.

Ζυγός

Είσαστε οι πιο εκτεθειμένοι στην Πανσέληνο αυτής της εβδομάδας σε ότι αυτή συνεπάγεται σε αναστατώσεις και εξελίξεις σύνθετου χαρακτήρα. Στο χέρι σας είναι να κατευθύνετε τα πράγματα σωστά. Κρατήστε το συναίσθημά σας αλώβητο και επιστρατεύστε τη λογική. Ο Ερμής, γυρίζοντας ορθόδρομος, θα σασαςώσει τη σωστή σκέψη και θα σας υποδείξει τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε για τη δική σας ασφάλεια. Ωστόσο κάτι μοιραίο, ή δύσκολο, θα αντιμετωπίσετε άλλοι στη δουλειά και άλλοι στο οικογενειακό περιβάλλον. Δείτε το ψύχραιμα και όχι με τρόμο.

Σκορπιός

Η εποχή είναι έντονη, υπόκωφη, μεταβατική και προειδοποιητική. Οι πλανήτες, συνωστισμένοι στον Ζυγό σας προειδοποιούν μέσα από συμβάντα και συμπτώσεις για έναν δύσκολο Νοέμβρη που θα ζήσετε. Η προειδοποίηση έχει σκοπό να σας αφυπνίσει και να σας οδηγήσει σε έναν έξυπνο εξοπλισμό. Γίνετε λοιπόν καίρια προνοητικοί για δυσκολίες που θα προκύψουν τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας. Ενισχύστε τις αντιστάσεις και την άμυνά σας. Αποφύγετε τις μέρες που ακολουθούν οτιδήποτε επιθετικό, ή ριψοκίνδυνο σαν συμπεριφορά. Ερωτικά αρκεστείτε σε αυτά που μπορούν να σας δοθούν. Οικονομικά γίνετε περισσότερο προσεκτικοί.

Τοξότης

Για εσάς, το κλίμα εξελίσσεται πιο ευχάριστα αυτήν την εβδομάδα και πολλοί από εσάς θα δείτε την πραγματοποίηση ενός σχεδίου, ή την ολοκλήρωση ενός σκοπού, ή ακόμα και την πραγματοποίηση μιας βαθιάς σας επιθυμίας. Ο συνωστισμός των πλανητών στον Ζυγό και η Πανσέληνος στον ίδιο χώρο, διατηρεί το ενδιαφέρον σας στραμμένο προς τον εξωτερικό χώρο. Σας δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε διερχόμενες ευκαιρίες, ή να έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ρυθμίσετε τις μετέπειτα κινήσεις σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιό σας, βοηθά να κατακτήσετε ευκολότερα εκείνους που σας αφορούν. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία σας ανακουφίζει από την ταλαιπωρία των προηγούμενων εβδομάδων και τις συνέπειές τους.

Αιγόκερως

Έντονες προβλέπονται οι μέρες που θα ακολουθήσουν. Άνθρωποι και περιστάσεις σας επιστρατεύουν υποχρεωτικά στον επαγγελματικό χώρο και σας καλούν να κάνετε τα δέοντα για να διεκπεραιωθούν ευθύνες, υποχρεώσεις και για να κρατήσετε ασφαλή την κατάσταση στον τομέα της καριέρας. Κάποιοι θα νιώσετε τους ανέμους του πολέμου να φυσούν προς το μέρος σας, αλλά και κάποιοι θα αποτελέσετε ηρωικό παράδειγμα προς μίμηση. Ο ενδεχόμενος απόηχος κάποιων παλιών δυσκολιών είναι παροδικός και δεν πρέπει να σας τρομάξει.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος της προσεχούς Τετάρτης στο ζώδιο του Ζυγού, συμβάλλει στο να φυσήξει ούριος άνεμος για τις πλεύσεις που θέλετε να κάνετε και τους προορισμούς που σκοπεύετε να φτάσετε. Αξιοποιήστε αυτές τις επόμενες καλές μέρες πριν τον ερχόμενο Νοέμβρη. Κερδίστε το χαμένο χρόνο και βάλτε τα δυνατά σας,. Συναισθηματικά και κοινωνικά είστε σε εύνοια και όσοι δεν τα καταφέρετε, δείτε καλύτερα τα λάθη σας. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Δία με την Αφροδίτη προκειμένου να λύσετε προβλήματα, ή να λύσετε θέματα που δεν έχουν ακόμα τακτοποιηθεί.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος της προσεχούς Τετάρτης σας επηρεάζει σε θέματα συναισθηματικά και προσωπικά. Προσπαθήστε να μην μπερδεύετε περισσότερο τις καταστάσεις που σας περιλαμβάνουν και να μην αντιδράτε προκαλώντας μεγαλύτερη αναστάτωση γύρω σας. Οικονομικά φροντίστε καλύτερα τις υποθέσεις σας κάνοντας έναν αποτελεσματικό σχεδιασμό για το μέλλον. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα σας δείξει το  δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε, αλλά μην ξεχνάτε ότι κάθε καλό αποτέλεσμα απαιτεί και την κατάλληλη προετοιμασία, την απαραίτητη οργάνωση, αλλά και την πρόνοια για κάποιες τυχόν αντιξοότητες που θα συναντήσετε απρόσμενα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ