Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ννα προσέχουμε στις σχέσεις, οδηγική συμπεριφορά και βέβαια να είμαστε συγκεντρωμένοι

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις... 

Λίγα λεπτά πριν τις 6:00 το απόγευμα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στον άξονα Κριού-Ζυγού, με αντίθεση της Σελήνης προς τον Άρη, τετράγωνο προς τον Πλούτωνα και σύνοδο με την Έριδα. Κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου είναι ο Άρης, ο οποίος ετοιμάζεται την Παρασκευή να ολοκληρώσει το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η Πανσέληνος ενεργοποιεί την επερχόμενη όψη του Άρη. 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας μεγεθύνει τα συναισθήματα σας, έτσι αν είστε αισιόδοξοι θα πετάτε στα σύννεφα, ενώ αν είστε απογοητευμένοι θα τη βιώσετε ως μια καταθλιπτική Πανσέληνο. Στην πραγματικότητα το φεγγάρι επηρεάζει τη διάθεση μας, αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας. Από τη μια σας ενεργοποιεί, σας ξεδιαλύνει πολλά πράγματα τα οποία ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας. Από την άλλη σας κάνει πιο βιαστικούς, ορμητικούς και κάποιες στιγμές επιθετικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και εκπροσωπείτε το πιο γήινο και ρεαλιστικό από τα ζώδια, αυτή η Πανσέληνος σάς βρίσκει να έχετε τάσεις φυγής ή μάλλον διαφυγής από τη δύσκολη πραγματικότητα και καθημερινότητα που μπορεί να βιώνετε. Η επιρροή της είναι περισσότερο σε επίπεδο ψυχολογικό και μάλλον παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Από την άλλη, είναι μια Πανσέληνος με έντονο παρασκήνιο, με αποκαλύψεις μυστικών ή με συζητήσεις που γίνονται μυστικά πιθανώς για επαγγελματικά θέματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος ρίχνει φως στις σχέσεις σας ερωτικές και φιλικές, αλλά και στις πληγές που μπορεί να έχετε από αποτυχημένες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε βρει ακόμη μια παρέα, έναν κύκλο ανθρώπων που να ταιριάζετε και να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και δράσεις.

Άλλοι μπορεί να νιώθετε παρίες στο κοινωνικό σας περιβάλλον και να σας πιάνει το παράπονο. Το θέμα όμως αγαπητοί μου Δίδυμοι δεν είναι μόνο να «ανήκετε», αλλά να «ανήκετε» εκεί που θέλετε κι εκεί που θα σας εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ