Ερωτευμένος σύζυγος ο Tarantino: Χέρι, χέρι με την γυναίκα του Daniella Pick στο κόκκινο χαλί - φιλιά & βλέμματα λατρείας (φωτό)

Η εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ της Ρώμης

Ο Quentin Tarantino και η σύζυγός του Daniella Pick έκαναν την εμφάνισή τους στο Φεστιβαλ Ρώμης με το ζευγάρι να είναι μες τα μέλια, μποστά στα φλας των φωτογράφων.

Ο 58χρονος σκηνοθέτης είχε ντυθεί στα μαύρα, ενώ η 37χρονη τραγουδίστρια από το Ισραήλ είχε επιλέξει ένα λευκό φόρεμα με λεπτές τιράντες και μεγάλο σκίσιμο στο μποστινό μέρος.

ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018, ενώ το 2020 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί με την Daniella να βάζει το χέρι της απαλά στο στήθος του και εκείνον να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο. Την ίδια ώρα δεν έλειψαν τα βλέμματα λατρείας με το ζευγάρι να κοιτάει ο ένας τον άλλο με στοργή, ενώ κρατιόντουσαν χέρι - χέρι.

ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ​​​​​​​

ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ​​​​​​​

ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ​​​​​​​

Όπως σημειώνει η Daily Mail η εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί έρχεται λίγους μήνες μετά την δήλωση του Tarantino, ο οποίος τον Αύγουστο είχε πει ότι αρνείται να βοηθήσει τη μητέρα του οικονομικά επειδή εκείνη κάποτε χλεύαζε τις φιλοδοξίες του.

Πάντως για την ιστορία η αξία του επτά φορές βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και σεναριογράγου υπολογίζεται στα 120 εκατομμύρια δολάρια.

ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ωστόσο, ο Quentin αποφάσισε σε ηλικία 12 ετών ότι δεν θα μοιραζόταν την περιουσία του με τη μητέρα του Connie, 75 ετών, λόγω του ότι όταν ήταν παιδί σχολίαζε αρνητικά ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το γράψιμο - και συνέχισε να τηρεί τον όρκο τέσσερις δεκαετίες μετά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ