Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Γαστρονομικός προορισμός για υψηλές απαιτήσεις: Το εστιατόριο Zuka Athens επιστρέφει - Το Pre-Opening Party (φώτο)

Στο χώρο του ιστορικού Kalua στην οδό Αμερικής 6, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Σεμπάστιαν και Παολίνα Διαμαντούλη μαζί με τον Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο δημιούργησαν έναν χώρο υψηλής αισθητικής, με στόχο τους το Zuka να γίνει ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός στο κέντρο της Αθήνας.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου το πανασιατικό εστιατόριο Zuka Athens ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του σε εκλεκτούς καλεσμένους και δημοσιογράφους για ένα pre-opening party. 

Στο χώρο του ιστορικού Kalua στην οδό Αμερικής 6, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Σεμπάστιαν και Παολίνα Διαμαντούλη μαζί με τον Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο δημιούργησαν έναν χώρο υψηλής αισθητικής, με στόχο τους το Zuka να γίνει ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός στο κέντρο της Αθήνας.

Το Zuka με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιμελήθηκε ο Θανάσης Κυρατσούς, στηρίζει ένα νέο concept, με γεύσεις και αισθήσεις που θα σας καταπλήξουν.

Ο chef Νίκος Χολέβας έχει δημιουργήσει και υπογράψει το πανασιατικό menu , ενώ ο pastry chef Γιάννης Καλδάνης το ολοκληρώνει με τις γλυκές του δημιουργίες.

Τις όμορφες βραδιές θα πλαισιώσει με τις εμφανίσεις της η Χριστιάνα Μπούνια μετατρέποντας τη βραδιά σε ένα όμορφο πάρτυ. 

Το Zuka Athens θα είναι ανοιχτό από την Τρίτη 26 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη έως Σάββατο, ενώ η κουζίνα θα λειτουργεί από τις 19:30 έως τη 01:00. 

Λόγω της πανδημίας και για την ασφάλεια σας, σας ενημερώνουμε πως το προσωπικό του Zuka Athens είναι πλήρως εμβολιασμένο και η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.


 

Για το λόγο αυτό, όπως έχετε μαζί σας το απαραίτητο έγγραφο καθώς και την ταυτότητα σας . 

INFO

ZUKA Athens

Αμερικής 6, Αθήνα 106 71

 Tηλ. Κρατήσεων: 6977000070, 2103639174

email: [email protected]

www.zuka.com.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ