NEW Hotel: Το brunch που δημιούργησε τάση στην Αθήνα επιστρέφει

Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, το brunch επιστρέφει στα εστιατόρια NEW Taste και Art Lounge του NEW Hotel με ανανεωμένο μενού

Το NEW Hotel αποτέλεσε ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία της πόλης που καθιέρωσαν με τον πιο επιτυχημένο τρόπο το γεύμα που έμελλε να δημιουργήσει τη νέα τάση στις γαστρονομικές συνήθειες των Αθηναίων και των επισκεπτών της.

Το φημισμένο brunch του NEW πραγματοποιεί την πολύ-αναμενόμενη επανεκκίνησή του χαρίζοντάς μας και πάλι μοναδικές γευστικές εμπειρίες και υπενθυμίζοντάς μας γιατί η συγκεκριμένη συνήθεια εξελίχθηκε σε λατρεία.

NEW Hotel_NEW Taste Restaurant_Bar Area

Οι γευστικές προτάσεις του brunch στο NEW έρχονται για να μας θυμίσουν όλα εκείνα που μας οδηγούσαν στην οδό Φιλελλήνων τα Σαββατοκύριακα όπως μια ποικιλία από home made viennoiseries που μαζί με τα σπιτικά αρτοσκευάσματα αποτελούν διαχρονικά αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του εστιατορίου.

NEW Hotel_Art Lounge Restaurant

Το ανανεωμένο μενού με την υπογραφή του Executive Chef των YES! Hotels, Μπάμπη Κουντούρη, διατηρεί τα all time classics λαχταριστά Eggs Benedict, τα αφράτα Pancakes, το απολαυστικό NEW Taste burger, τα ζεστά donuts με σάλτσα ζεστής σοκολάταςκαι το Bloody Mary Selection αλλά παράλληλα παρουσιάζει καινέες προσθήκες που θα εντυπωσιάσουν.

Το brunch του NEW επαναφέρει τη μοναδική εμπειρία του γεύματος μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού, κάνοντας νοστιμότερα τα Σαββατοκύριακά μας, σε ένα από τα σημεία που ξεκίνησαν την απόλυτη τάση στην Αθήνα.

NEW Hotel_NEW Taste Restaurant

Το NEW Hotel, με τοποθεσία στην είσοδο της Πλάκας, διακρίνεται για το ιδιαίτερο design του, το οποίο έχουν επιμεληθεί το βραβευμένο δίδυμο Βραζιλιάνων σχεδιαστών, Fernando και Humberto Campana σε συνεργασία με φοιτητές αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας. 

Μπάμπης Κουντούρης

Ωράριο Λειτουργίας:Σάββατο & Κυριακή, 12.00 – 17.00, μόνο με κρατήσεις
Τηλέφωνο Κρατήσεων: +30 210 3273170
Διεύθυνση: NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)

*Απαραίτητη η επίδειξη κατά την είσοδο πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (30 μέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο). Οι ως άνω υποχρεώσεις καταλαμβάνουν ανηλίκους από 12 ετών και άνω. Οι ανήλικοι από 4έως και 11 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση self-test τελευταίου 24ώρου  και οι ανήλικοι έως και 17 ετών rapidtestεντός 48 ωρών. Τα ανωτέρω είναι σε ισχύ βάσει της πρόσφατης ΚΥΑ με Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 61910 (ΦΕΚ Β’ 4674/8.10.2021).

Περισσότερα για το NEW Hotel
Το NEW Hotel βρίσκεται μεταξύ της παραδοσιακής συνοικίας της Πλάκας αλλά και του σύγχρονου εμπορικού κέντρου της Αθήνας, αποτελώντας μια γέφυρα ανάμεσα στην ιστορική και μοντέρνα πλευρά της πόλης.

Το design του ξενοδοχείου επιμελήθηκε το βραβευμένο δίδυμο σχεδιαστών από την Βραζιλία, Fernando και HumbertoCampana σε συνεργασία με φοιτητές αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

Μαζί, δημιούργησαν μια ομάδα στη λογική εργαστηρίου μέσα στο ξενοδοχείο, παντρεύοντας το σχεδιαστικό ταλέντο με τα εγχώρια στοιχεία πολιτισμικής παράδοσης και κουλτούρας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η επανερμηνεία αντικειμένων λαϊκής παράδοσης, άμεσα συνδεδεμένων με τη γειτονιά της Αθήνας, τα οποία αναδημιουργήθηκαν σε τρεις σύγχρονες, καλλιτεχνικές ιδέες, διακοσμώντας τα δωμάτια του ξενοδοχείου: Ιστορικές καρτ-ποστάλ της Αθήνας, χαρακτηριστικές γυάλινες κατασκευές για την προστασία από το «κακό μάτι» και φιγούρες από το θέατρο σκιών βασισμένες στον «Καραγκιόζη» απέδωσαν μια σύγχρονη έκφραση της λαογραφίας, δημιουργώντας σαγηνευτικούς χώρους φιλοξενίας.Η ομάδα επικεντρώθηκε επίσης στην χρήση και ανακύκλωση των εγκαταλελειμμένων επίπλων, φωτιστικών και υλικών από το παλιό OlympicPalace που βρισκόταν σε αυτήν την τοποθεσία με στόχο την αναδημιουργία τους σε κάτι πιο μοντέρνο και τολμηρό.

Virtuoso Preferred Hotel 
Μέλος των DesignHotels
Μέλος του Ομίλου YES! Hotels 
Μέλος του Bonvoy Loyalty program (Marriott)

Περισσότερα για τον Όμιλο YES! Hotels
Ο Όμιλος ξενοδοχείων YES! αποτελείται από 3 ξενοδοχεία στην Αθήνα: Το NEW Hotel, το Semirami sHotel και το Periscope Hotel.

Τα YES! Hotels δημιουργήθηκαν από το όραμα για μια νέα εποχή φρέσκιας, ενθουσιώδους και σαγηνευτικής εμπειρίας φιλοξενίας αποτελώντας παράλληλα δέσμευση για μια νέα μορφή ένταξης της τέχνης μέσα στη φιλοξενία.

Το NEW Hotel στο Σύνταγμα ενσωματώνει με αρμονία τον συνδυασμό του παραδοσιακού και σύγχρονου στοιχείου της Αθηναϊκής γειτονιάς, σχεδιασμένο από τους βραζιλιάνους σχεδιαστές Campana Brothers σε συνεργασία με ομάδα φοιτητών αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

Το Semiramis Hotel, που αποτελεί και το πρώτο ξενοδοχείου του Ομίλου YES!, σχεδιάστηκε από τον φημισμένο KarimRashid, παρουσιάζοντας ένα πρωτοποριακό design στην περιοχή της Κηφισιάς.

Το Periscope Hotel στο Κολωνάκι χαρακτηρίζεται από τον urban design του με το στοιχείο της πόλης να πρωταγωνιστεί σε κάθε σημείο του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ