Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου - ''Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στην ελληνική Δικαιοσύνη'' (βίντεο)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την εισαγγελική πρόταση...

Ανακοινώθηκε η απόφαση του Εισαγγελέα για την ενοχή της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Επιτέθηκε με ανθρωποκτόνο εγωισμό στην Ιωάννα», ανέφερε ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, αναπτύσσοντας το σκεπτικό του για την πρόταση ενοχής της 37χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι.

 

 

Κατά τον κ. Μαστραντωνάκη, η κατηγορούμενη είχε «ποταπά κίνητρα» και ήταν αποφασισμένη να επιτεθεί στην Ιωάννα με ορμή και από μεγάλη εγγύτητα.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας ζήτησε από τους δικαστές να μην αποδεχθούν τον ισχυρισμό της Έφης πως την προηγουμένη της επίθεσης -που είχε βρεθεί πάλι στο σημείο και επιχείρησε να επιτεθεί- υπαναχώρησε γιατί σκέφτηκε πως θα κάνει κάτι κακό.

 

 

«Για λόγο που δεν κατέστη εφικτός, προφανώς επειδή η ίδια δεν έκρινε κατάλληλες τις συνθήκες, δεν προχώρησε στην επίθεση.

Ο ισχυρισμός της ότι σκέφτηκε πως θα έκανε κάτι κακό, κρίνεται ως αναληθής. Ποτέ δεν σκέφτηκε να υπαναχωρήσει από την πράξη, απλώς δεν μπόρεσε να το κάνει εκείνη την ημέρα», τόνισε ο εισαγγελικός λειτουργός.

 

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη στάση της δικαιοσύνης μέχρι σήμερα που μου δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσω τον ισόβιο Γολγοθά που έχω να ανεβώ», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μετά την αγόρευση του εισαγγελέα το λόγο πήρε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Απόστολος Λύτρας. Το δικαστήριο διέκοψε για τις 26 Οκτωβρίου με τις αγορεύσεις των υπολοίπων δικηγόρων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ