Ελένη Μενεγάκη: Mακράν η πιο σικάτη εμφάνιση της ever - Το λευκό μεσάτο κοστούμι & ο 60's κότσος (φωτό)

Εκθαμβωτική στη ροζ φωταγώγηση του Εθνικού Θεάτρου Ελλάδος...

Το εμβληματικό κτίριο Τσίλλερ στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 22, όπου στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος, φωταγωγήθηκε ροζ, με σκοπό να υπενθυμίσει σε όλους τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Η τόσο σημαντική Παγκόσμια πρωτοβουλία, φέτος συμπληρώνει τα 29 έτη. 

Το «παρών» στη συμβολική φωταγώγηση με ροζ χρώμα έδωσε η Ελένη Μενεγάκη. Να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια του Mega είναι η Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. 

 

 

Η «βασίλισσα της TV» έφτασε στο Εθνικό Θέατρο στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν τις 8 το βράδυ άκρως εντυπωσιακή, φορώντας λευκό κοστούμι κι έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν μεγαλοπρεπή κότσο που θύμιζε 60's. 

Το σύνολό της συνδύασε με ένα ζευγάρι μυτερές nude γόβες και τσάντα με χρυσή αλυσίδα. Ήταν χαμογελαστή όλο το βράδυ, ενώ φωτογραφήθηκε με τους καλεσμένους της βραδιάς, που στηρίζουν την εκστρατεία, Ανάμεσά τους ο Δούκας Χατζηδούκας, ο Ευρυπίδης Γουργουλίδης, Ευάγγελος Φιλόπουλος. 

"Ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού!" έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα της ανάρτησής της στο Instagram.

Δείτε περισσότερες φωτό από το ndp στο slide show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ