Γάμος της αριστοκρατίας: Ο κόμης Briano & η κόμισσα Vera παντρεύτηκαν στη Βενετία - Το νυφικό οι λαμπεροί καλεσμένοι (φώτο)

Παραμυθένιος γάμος στα κανάλια της Βενετίας

Δεν είναι μόνο ο George Clooney που παντρεύτηκε στη Βενετία. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο στην πόλη των Δόγκηδων έγιναν δύο γάμοι και τι γάμοι!

Ο Alexandre Arnault, το ένα από τα τρία παιδιά του Γάλλου δισεκατομμυριούχου Bernard Arnault, ο οποίος είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH), παντρεύτηκε την αγαπημένη του Gèraldine Guyot

Λίγο αργότερα στα κανάλια της Βενετίας έγινε ένας ακόμα παραμυθένιος γάμος! 

Η 28χρονη Vera Arrivabene,  κόρη της πριγκίπισσας Bianca της Savoy Aosta και του κόμη Giberto Arrivabene Valenti Gonzaga, παντρεύτηκε στην εκκλησία του San Pantalon, ανάμεσα σε λευκά ροδοπέταλα.

Ο γαμπρός είναι ο κόμης Briano Martinoni Caleppio, συνεργάτης της μάρκας C’est la vie, γιος της Barbara Parodi Delfino, γνωστής ως «Bambi» και του Paolo Martinoni Caleppio.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία  με γόνδολα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Η Vera μαζί με την αδελφή της Lola ίδρυσαν το εμπορικό σήμα ViBi Venezia

Η γαμήλια δεξίωση δόθηκε στο ξενοδοχείο Aman Hotel, όπως συνέβη και στο γάμο του George Clooney.

Η διαφορά ανάμεσα στην κόμισσα Vera, και τον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ , είναι ότι η νύφη και τα τέσσερα αδέλφια της μεγάλωσαν εκεί στο Palazzo Papadopoli στο Μεγάλο Κανάλι.

Και όταν το υπόλοιπο κτίριο μετατράπηκε σε ξενοδοχείο, η οικογένεια έμεινε με το διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο, αναφέρει το ιταλικό Vanity Fair.

H νύφη ήταν πανέμορφη με εντυπωσιακό νυφικό Prada το οποίο συνδύασε με τιάρα με μαργαριτάρια και διαμάντια.

Την ίδια τιάρα φορούσε η μητέρα της , πριγκίπισσα Bianca της Savoy Aosta, στο γάμο της το 1988.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι παρακολούθησαν μια ομάδα κοριτσιών και αγοριών να περπατάνε στο διάδρομο ακολουθώντας τη νύφη και τον γαμπρό.

Εντυπωσιακές ήταν και οι αδερφές της νύφης ντυμένες με υπέροχες τουαλέτες τις οποίες συνδύασαν με λαμπερά κοσμήματα, αναφέρει η Daily Mail.

Mετά το γάμο το ζευγάρι αποχώρησε από την εκκλησία ενώ οι καλεσμένοι του πετούσαν χιλιάδες λευκά ροδοπέταλα.

Οι νεόνυμφοι αποχώρησαν με μια γόνδολα, διακοσμημένη με κόκκινα και άσπρα μπαλόνια και φουσκωτά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου ενός δελφινιού και ενός φοίνικα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ