Στους δρόμους της Αθήνας Μαρί Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ με τους συζύγους τους - Όλα έτοιμα για το γάμο του μικρού αδερφού (φωτό)

Πλησιάζει η ημέρα του γάμου... 

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Μαρί Σαντάλ μαζί με τον σύζυγό της Παύλο. Το ζευγάρι ήρθε για τον γάμο του Φιλίππου με την Νίνα Φλορ, που θα γίνει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών, εκεί δηλαδή όπου παντρεύτηκαν ο πατέρας του, τεως βασιλιάς Κωσνταντίνος και η μητέρα του, Άννα Μαρία, πριν από 57 χρόνια.

Η σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ απόλαυσε τον καφέ της και ανέβασε μια φωτογραφία στα stories της στο Instagram γράφοντας επάνω: «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν ελληνικό καφέ στην Αθήνα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσα γνωρίζουμε για τον βασιλικό γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ στην Αθήνα

Ήταν τον περασμένο χειμώνα όταν ο Φίλιππος παντρεύτηκε την καλή του με πολιτικό γάμο στην Ελβετία, ενώ τον Μάιο έκαναν μια μεγάλη δεξίωση σε ένα πανέμορφο, καταπράσινο κτήμα στην Βρετανία. Τώρα λοιπόν το ζευγάρι, που είχε αρραβωνιαστεί στην Ιθάκη, θα γιορτάσει την ένωση του στην Αθήνα περικυκλωμένο, από όλους τους συγγενείς τους.

 

 

Να σημειωθεί ότι η Νίνα Φλορ είναι πάμπλουτη κληρονόμος της VistaJet, εταιρείας ιδιωτικών τζετ που ίδρυσε ο πατέρας της.  Μάλιτα ο Τόμας Φλορ βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

 

 

 

 

Το παρών αναμένεται να  δώσει φυσικά η οικογένεια Γλύξμπουργκ: Ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας με την σύζυγό του Άννα -Μαρία, η πριγκίπισσα Αλεξία και ο σύζυγός της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, η πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο αρραβωνιαστικός της Μάθιου Κούμαρ, ο πρίγκιπας Νικόλαος και ο σύζυγος Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ και τα πέντε τους παιδιά.

 

 

 

 

 

 

Παράλληλα πιθανό είναι στον γάμο να δούμε και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Δανίας, αφού η βασίλισσα Margrethe είναι αδελφή της Άννας - Μαρίας. 

Παρούσα δεν αποκλείεται να είναι επίσης η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μαζί με την πριγκίπισσα Ειρήνη, καθώς είναι θείες του γαμπρού (αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου).

 

 

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι πριν το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί pre-wedding party στη Λίμνη Βουλιαγμένης, ενώ την επομένη του γάμου ο Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών, στον Ναυτικό Όμιλο.

Βόλτες στην Αθήνα για τον Παύλο και τον Nικόλαο με τις συζύγους τους 

Να σημειώσουμε πως χθες ο πρίγκιπας Παύλος μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και ο Νικόλαος μαζί με την Τατιάνα Μπλάτνικ απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. 

 

 

Ο λογαριασμός Royals of Greece στο instagram ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε τις δύο γαλαζοαίματες να είναι πολύ σικ ντυμένες, ενώ τα δύο αδέρφια επέλεξαν κοστούμια για την έξοδό τους. 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες Σαντάλ και Μπλάτνικ είναι παρόμοια ντυμένες. Επέλεξαν τζιν παντελόνια, λευκά πουκάμισα και μαύρα σακάκια. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ