Μεγάλη συγκίνηση στον γάμο της κόρης του αδικοχαμένου Paul Walker - την συνόδεψε ο κολλητός του φίλος & νονός της (φωτό & βίντεο)

 Έγινε στη Δομινικανή Δημοκρατία

Το μοντέλο Meadow Walker, κόρη του αδικοχαμένου σταρ των Fast & Furious, Paul Walker, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Louis Thornton-Allan, ο οποίος είναι ηθοποιός.

«Είμαστε παντρεμένοι» έγραψε σε ανάρτησή της η 22χρονη δημοσιεύοντας ένα ασπρόμαυρο βίντεο από την όμορφη αυτή ημέρα. «Ναι είμαστε» σχολίασε από κάτω ο νεαρός σύζυγός της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Walker (@paulwalker)

Μια πηγή είναι στο E! ότι ο ηθοποιός Vin Diesel, ο οποίος έπαιζε μαζί με τον Walker στις ταινίες Fat & Furious παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό.

Άλλωστε ο γνωστός ηθοποιός ήταν πολύ καλός φίλος του μπαμπά της, ο οποίος πέθανε το 2013 σε τροχαίο, αλλά και νονός της Meadow.

Φωτογραφίες Instagram: meadowwalker

 

«Σ’ αγαπώ » έγραψε από πλευράς του ο Louis, ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τις βέρες τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Walker (@paulwalker)

Να σημειωθεί ότι ο γάμος έγινε στη Δομινικανή Δημοκρατία ενώ η νύφη επέλεξε ένα λιτό Haute Couture νυφικό από τον οίκο Givenchy.

«Η πανδημία επηρέασε τα σχέδιά μας. Η οικογένεια του Louis δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Πολλοί στενοί φίλοι, τους οποίους θεωρούμε οικογένεια, δεν μπόρεσαν επίσης να παρευρεθούν λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών» είπε η Meadow στη Vogue ενώ συζητούσε για τη λίστα των καλεσμένων της τελετής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ